Здравейте, колеги! От 2 месеца съм собственик на този телефон. До сега нямаше, ама никакви проблеми. Поръчах го от minideal и вчера му падна батерията и го включих да се зареди. След седем минути показа 100 процента батерия. Бях изумен и го изключих. По точно главата не можеше да ми го побере. Почнах пак да си рова и батерията буквално на всеки 5 секунди с един процент надолу. Стигна 40 процента и изгасна... Включих го, показва, че зарежда, ама не тръгва. Прибрах са в родния ми град и взех една батерия от една бракма и телефона тръгна без проблем. Сигурен съм, че в батерията е проблема. Вътрешно късо ли, друго ли-не знам. Написах до minideal имейл, но още няма отговор. Батерията е 3000 милиамперчаса и е огромна и проблема е, че не мога да е намера да се продава. Давайте съвети, че не знам. От вчера съм болен-ни спа, ни лежа. От къде да взема тая пущина. Беше телефон светкавица. Ще се радвам, ако някой помогне. Проверих и на minideal и там няма такава в сайта. Кво да правя?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Леново s660
Свий
X
-
От: Проблем с Леново s660
Странна работа. Една батерия да няма...Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнениеЗдравейте, колеги! От 2 месеца съм собственик на този телефон. До сега нямаше, ама никакви проблеми. Поръчах го от minideal и вчера му падна батерията и го включих да се зареди. След седем минути показа 100 процента батерия. Бях изумен и го изключих. По точно главата не можеше да ми го побере. Почнах пак да си рова и батерията буквално на всеки 5 секунди с един процент надолу. Стигна 40 процента и изгасна... Включих го, показва, че зарежда, ама не тръгва. Прибрах са в родния ми град и взех една батерия от една бракма и телефона тръгна без проблем. Сигурен съм, че в батерията е проблема. Вътрешно късо ли, друго ли-не знам. Написах до minideal имейл, но още няма отговор. Батерията е 3000 милиамперчаса и е огромна и проблема е, че не мога да е намера да се продава. Давайте съвети, че не знам. От вчера съм болен-ни спа, ни лежа. От къде да взема тая пущина. Беше телефон светкавица. Ще се радвам, ако някой помогне. Проверих и на minideal и там няма такава в сайта. Кво да правя?

Вариант 1. Виж има ли някакъв номер на батерията и я търси по него.
Вариант 2. Търси някое леново на части и му вземи батерията
Вариант 3. Пиши на наколко GSM сервиза и ги питай, могат ли да ти намерят такава батерия...
-
Вариант 4. Изтегли си програма за показване на нивото на заряд, в която има опция за калибриране на батерията и пусни калибриране. Може би ще се оправи.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
Брей, трагедия - умряла ти е батерията. Стават такива работи.
Сега е моментът да го тунинговаш с по-мощна батерия (ще трябва да преоформиш и капака, ама 5-7 Ач ще му дойдат добре).
Иначе батериите се търсят по габаритни размери и им се запоява контролерчето от старата.
Коментар
-
Аз, колега, не мога да го пусна ти да калибрирам. Интересно как толкова нова батерия умря.Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнениеВариант 4. Изтегли си програма за показване на нивото на заряд, в която има опция за калибриране на батерията и пусни калибриране. Може би ще се оправи.
Коментар
-
Не, колега. Оригинално е с 3000 милиамперчаса. Доста бързо работи, камерата е добра въпреки че, когато се снима по надалече е слабичка. Батерията издържа доста и паметта е напълно достатъчна. Като цяло ме кефи.
Коментар
-
Може и така да е нямам лични наблюдения това го четох в един друг саит. Там му бяха сложили 2500 и симптомите му бяха същите. Благодаря за инфото вече съм 99,9% навит за този телефон, ти от къде го купи?Първоначално публикуван от venkabg Преглед на мнениеНе, колега. Оригинално е с 3000 милиамперчаса. Доста бързо работи, камерата е добра въпреки че, когато се снима по надалече е слабичка. Батерията издържа доста и паметта е напълно достатъчна. Като цяло ме кефи.
Коментар
-
Здравейте, колеги имах подобен проблем с една фото рамка. Купих си Литиево полимерна батерия на която сложих термозащитата от старата батерия и сега си работи без проблеми. Цената е 30лв за 5000мА , което мисля ,че ще ти свърши перфектна работа само размера да съвпада. Цената за това е 30лв. мисля, че си заслужава.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар