Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LG G2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: LG G2

G3 е още по-огромен от G2. Мисля, че е крайно време производителите да се спрат с тези таблетофони.
    Александър

Коментар

В G3 има няколко неща, които не одобрявам. Първо 4k дисплея... реално повечето 720p дисплей са повече от достатъчни за голямата част от задачите в един телефон. Второто е факта, че заради съответният дисплей цената му едва ли ще стигне до тази на G2, което си е неприятно за мен. И трето факта, че явно му идва повече да "захранва" толкова много пиксели и поради това грее отчетливо. Реално G3 дава по-слаби резултати от G2 на тестовете за графика въпреки претрупаният Андроид скин на G2-ката, който определено си я товари допълнително. Всичко останало му го одобрявам - чудесно е, че може да се смени батерията и че има и външна памет, макар и да не са чак толкова голяма екстра все пак са си удобство. За по-добрият вариант на Андроида в G3 няма какво да говоря - определено е по-лек и по-удобен от този в G2...

Специално G2-то си го ползвам почти без проблем дори с една ръка. Може би защото са ми сравнително големи ръцете, не мога да преценя.
      Последно редактирано от господин никой; 29-06-14, 23:13. Причина: Смислова добавка

Коментар

Днес тествах (за първи път) handsfree-то на LG-то слушайки музика на път от точка "А" до точка "Б". Ми... не става. Дава усещането за слушалки от пет лева. Звука е плосък, при всяка крачка "чуваш" туптенето при съприкосновението на кабела с дрехите ти, въпреки плоският кабел се закача ужасно много (и това с къси панталони и фланелка...) и понеже тапите са малко по-"пластмасови" от колкото "гумени" падат от ушите ти почти при всяко закачане. Заради плоският кабел няма как да сложа щипка, което би намалило проблемите до някаква степен.

Вероятно след Bose-то, което ползвах за последно го има момента и със свикването към по-добър звук, но все пак от LG можеше да се постараят поне малко повече. Определено не съм очарован - няма да кажа, че съм разочарован, защото реално не очаквах нищо кой знае какво, но...

Коментар

Re: LG G2

Ами те са си слушалки за 5 лева и то преко сили, да си призная до сега не съм срещал хубави слушалки да вървят с телефон.
          Остави звука, но и микрофоните не са хубави.

Коментар

Слушалките от Моторолата и Сонито преди това бяха напълно човешки, като качество. Тези от iPhon-а бяха малко плоски, като звук, но микрофона им беше що-годе нормален. Вярно, че повечето са бозави, но тия направо са си от пет лева...

Коментар

Аз тия слушалки никога не ги ползвам. Просто не ми е комфортно да си държа тапи в ушите. Решението е блутут хендсфри слушалки, може и по-обемисти. Не са 5 лева.
              Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                Аз тия слушалки никога не ги ползвам. Просто не ми е комфортно да си държа тапи в ушите. Решението е блутут хендсфри слушалки, може и по-обемисти. Не са 5 лева.
                Аааа - или Bose, или Shure... другото са глупости - поне за мен. В най-крайният случай - ако не мога да събера парите може и Razer Adaro да си взема.
                Последно редактирано от господин никой; 13-08-14, 10:55. Причина: typo

Коментар

За съжаление LG-то ми даде дефект, ако мога така да го нарека. В десният горен ъгъл на екрана се появи познатото пожълтяване на дисплея... Отначало реших, че нещо го е натиснало без да разбера, или че съм изпуснал нещо отгоре му... За съжаление петното се разшири, което сведе възможностите (поне за мен) само до факта, че пръста с който придържам телефона, когато е в landscape режим го притиска прекалено силно. Проблема е, че реално не е така. За съжаление трудно мога да го докажа, което е неприятно. Ако ми откажат гаранционна поддръжка просто ще си платя да ми сменят дисплея в един момент...

Коментар

Ех LG. Едното хубаво нещо в този телефон и него не са направили като хората ... Още не ми се е случило това. За сметка на това като пиша постоянно ми регистрира двата пръста едновременно като черта. Аз мисля моят телефон да го търпя още известно време докато моторола изкарат нексус 6 .
                    Александър

Коментар

Ако имаш гаранция и касова бешележка директно рекламация до дупка. Кофти, че оставаш без телефон.
                      Александър

Коментар

Аз засега нямам оплаквания, ама го имам от 2 седмици едва. Даже не е рутнат още пък при мен повече от 2 дни не изкарват така. IGO и Street Pilota-та си вървят безгрижно обаче ама батерията не издържа ич. И сега пиша от него.
                        Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Като се изключи съответният проблем и аз нямам грижи с LG-то. Това е първият телефон, който имам и нямам намерение да root-вам... Може би просто одъртявам... не знам какво ми става...

Коментар

Re: От: LG G2

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                            Това е първият телефон, който имам и нямам намерение да root-вам... Може би просто одъртявам... не знам какво ми става...
                            И аз така си мислех за сонито ама го рутнах накрая, не вярвам да изкараш много Има ли го проблема със SD пермишъните за кит кат 4.4 ?

Коментар

Няма SD... За това си купих 32 гигабайтовата версия. Нещо напоследък на тоя фронт започвам все повече да минавам в лагера на потребителите. Все още предпочитам да си правя сам нещата на компа, но нещо ме замързява за смартфоните/таблетите...

Коментар

Утре ми пристига G3-то... в края на краищата се примирих с греещия дисплей и по-слабия перформънс заради многото пиксели в името на всички останали екстри с които идва G3. Не мисля, че ще съжалявам за upgrad-а към G3 защото не смятам да го ползвам с игри и подобни. Отново бял Много си харесвах G2, но пусти му update на Андроида - просто е по-добре написаният и знам, че нещото ще получи повече updat-и от G2-ката... само заради това го сменям честно казано

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X