Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LG Optimus L4 II, Sony Xperia E или нещо друго?

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: LG Optimus L4 II, Sony Xperia E или нещо друго?

    И двата ще снимат зле дисплея на Сони ако си е техния също не е лош, за това ти казвам иди ги виж. Камерата на сони също ако е с техния си сензор, ще снима една идея по добре и то евентуално.

    п.с. По ревютата го дават ЛГ то да е по добро - като камера дизайн и функции ама ......................

    Коментар


    • #17
      От: LG Optimus L4 II, Sony Xperia E или нещо друго?

      Жена ми има ЛГ, не точно този модел, но всяка вечер зарежда, дата и е включена постоянно за да си чете пощата. Обаче само датата плюс 7-10 разговора дневно и край на тока.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

      и на хоби такива

      тел. О879 Ч8Ч 2З5

      Коментар


      • #18
        От: LG Optimus L4 II, Sony Xperia E или нещо друго?

        Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
        Ако въпросното приложение го има някъде безплатно, дай линк. Ще го кача и ще ти кажа колко живее батерията с него след 1-2 дни.
        Другия вариант е NAVIGON, това е ползвал човека с таблета (незнам коя версия) - https://play.google.com/store/search...N&c=apps&hl=en

        Коментар


        • #19
          От: LG Optimus L4 II, Sony Xperia E или нещо друго?

          Имам L3, който с батерията 1500 мач, с по цял ден пуснат ГПС не го усеща, дърпа предимно ако е вкл. безжичната. На големина е същия екран, така, че ще държи и няма да хаби повече отколкото пуснат дисплей нон-стоп. Гугъл латитюд го махнаха и вече тази опция е вкарана в гугъл Плюс. Трябва да се настрои споделянето и тогава ще може да се вижда къде е. Може в профила на Гугъл да се активира историята на местоположенията, има я за целия период от създаването на профила. По дни и по часове. Но при нея има объркване, тъй като не съм сигурен каква е точно методиката, но някои точки са свалени от гпс-а, други от безжична мрежа, примерно, но ако е хванал на БТК, показва примерно централна поща. Ако е пусната каква да е навигация, твърдо отмята само точките от ГПС-а. Приемника му е и с A-GPS- ще черпи по-мало ток. С приложение от Гугъл Плей за управление на тази функция, може да се даде произволен период за опресняване на данните за спътниците. Може след проба да се установи, че и 10 дни са достатъчни за достатъчна точност, тогава пък още по-малко енергия ще хаби.

          По важно, соред мен е как и къде инсталира приложения, че аз хабер си нямах и го купих, че беше ниска цената. И после много четох и пробвах, та поне излишните системни приложения, които не ползвам никога, да мога да ги разкарам, за място. На допълнителната карта не инсталира нищо, само снимки и подобни. Всичко слага в тази-дето пише -4, от които 2гб за потребителя. Ама и там има чалъми... За Sony нямам представа.

          Коментар


          • #20
            От: LG Optimus L4 II, Sony Xperia E или нещо друго?

            Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
            Принципно не съм избрал софтуер окончателно, но мисля, че примерно това ще свърши работа - "Къде е детето" - https://play.google.com/store/apps/d....android&hl=bg
            Това е мъртвородено. Качих го, но не тръгна. NAVIGON имам по принцип, супер навигация е, не знаех че има и такава функция. Открих едно интересно приложение - Family by Sygic. Активирах го преди час при около 50% капацитет на батерията. Ще пиша за резултата довечера.
            Поздрави.

            Коментар


            • #21
              От: LG Optimus L4 II, Sony Xperia E или нещо друго?

              Ето резултата - в 09.00ч батерията беше 88%, в 14.00ч - 57%. Приложението беше включено през цялото време, но на практика работи само ако има интернет, защото използва картите на гугъл мап. На няколко пъти спираше самоволно. Като цяло, средна хубост. Яде батерията, но би издържало 1 ден.
              Успех.

              Коментар


              • #22
                От: LG Optimus L4 II, Sony Xperia E или нещо друго?

                Да завърша темата. Хлапето от почти месец има Xperia E. LG то го нямаше като отидохме (и може би по добре).
                Телефона се зарежда на 2-3 дена, при условие, че се играе около 1-2 часа на ден. Всъщност като се играе, на 2 а като не се играе на 3.
                Относно GPS и харченето на батерия. GPS не харчи батерия. Реално GPS се обръща към сателитите, само когато приложението му изиска данни за местоположението, през останалото време GPS е enabled но не прави връзка със сателитите. Така, че GPS изобщо не го изключвам. Принципно телефона дава възможност за споделяне на местоположението, чрез информация от клетките на оператора. Въпреки, че според софтуера, така точността е до 150 метра, според мен е доста точно. При използването на GPS дава точност до 10 метра.
                До момента единствените недостатъци, които забелязах на телефона е, че когато се използва на вън(на слънце), екрана не се вижда особено добре.
                Другото е, че няма софтуерен зум на фотоапарата (въпреки, че в описанието пишат, че има...)

                Коментар

                Активност за темата

                Свий

                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                Зареждам...
                X