Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Google Play Магазин-Проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Gogle Play- Магаэин

Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнение
    Е да де, аз първо пробвах с изчистване на кеша и данните, и след това с актуализациите, и чак тогава изчезна и от диспечера.
    Днес ми се появи някаква търсачка за таксита без да съм я търсил и качвал.
    По никакъв начин не мога да я махна.
    Май ще трябва да връщам фабричните настройки заради нея.
    Тегли разни карти и въобще кошмар.

Коментар

От: Gogle Play- Магаэин

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
      ..........Май ще трябва да връщам фабричните настройки.......
      Сега остава, някой да каже как, и ако може да прехвърля някои неща в картата, за да не ги загубя, ще го направя още сега.
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

От: Google Play Магазин-Проблем

Някъде на sd card трябва да има backups арр и от там ако може да се възстанови google play-а
        Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш, е това , какво ще направиш!

Коментар

Първоначално публикуван от dembito Преглед на мнение
          Някъде на sd card трябва да има backups арр и от там ако може да се възстанови google play-а
          Защо в "sd card", " google play-а" при мен си е в тела, а не в картата?

п.п. Не я намирам тая папка никъде!
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

Re: Google Play Магазин-Проблем

Тони няма да имаш папка ако не си си правил бейкъп. Погледни в настройки апп - всички, скорлни най долу и виж дали случайно нама някой процес със статус дизейбъл - ако има разреши го. Другото е фактори ресет - обикновенно е някъде във сетингс - бейкъп анд ресетс.

п.с След тази процедура телефона ти ще се ресетне до заводски настройки - демек всичко от начало !!!

Коментар

Проблема е решен, Даниел е прав.

Ако си с Българско меню, то:
              Влизаш в Настройки - Диспечер на приложения - Всички.
              Най-долу имаш забранен процес Изтегляне, активираш/разрешаваш го и проблемът е решен. Гугъл магазин работи.

В доста мнения пишат, че Самсунг магазин ги прави тези проблеми и съветват да се разкара от телефона съответно.
              Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Да с Българско меню съм, направих всичко това и сега всичко е наред.
                Благодаря и на Дани (за пореден път) и на Paksss, сега няма проблеми.

п.п. ..........друг е въпроса, че не си копирах телефоните в сим картата, и нали се сещате какво се получи....
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

п.п. ..........друг е въпроса, че не си копирах телефоните в сим картата, и нали се сещате какво се получи....
                  Я си влез от компютъра с акаунта си на https://www.google.com/contacts и виж дали не са там.
                  Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                    Я си влез от компютъра с акаунта си на https://www.google.com/contacts и виж дали не са там.
                    Странно, имам само 2 контакта, и то от тези които съм въвел сега, след ресета.
                    (А1+)
                    О877ООО98О

Коментар

Странно, имам само 2 контакта, и то от тези които съм въвел сега, след ресета.
                      Аз на моя не му давам да записва контакти на телефона, а само на гугъл акаунта ми, който си го синхронизира постоянно с гугъл. И като си купя нов телефон с андроид само си набивам акаунта в телефона и всичките ми контакти се появяват моментално. Пести главоболия.

Коментар

Аз на моя не му давам да записва контакти на телефона, а само на гугъл акаунта ми, който си го синхронизира постоянно с гугъл........
                        Явно и аз така ще направя так. Само да се разровя из настройките и да видя от къде да го активирам.
                        Но остава въпроса, защо е решило само тези два контакта да ги "метне" в гугъла?
                        (А1+)
                        О877ООО98О

Коментар

Ами явно само тези двата са били записани в акаунта, а останалите в телефона или СИМ-а. Просто не си обърнал внимание, най-вероятно. То и мене ми става досадно, когато постоянно ме пита това и онова, но внимавам, да не стане греда...

П.С. Даже ти препоръчвам да си въведеш контактите през компа в Гугъл контакти, че е по-удобно, а сетне да си вкараш акаунта в телефона, щото ако трябва да ги кълвеш през телефона си е мъка...
                          Последно редактирано от CAESAR; 18-08-13, 09:21.

Коментар

............

П.С. Даже ти препоръчвам да си въведеш контактите през компа в Гугъл контакти, .........
                            Така ще направя!
                            (А1+)
                            О877ООО98О

Коментар

Малко късно видях темата Тъй като сте се оправили с проблемното приложение, да ви дам съвет за контактите. Направете си акаунт в Гугъл/gmail и от менюто на телефонният указател изберете да се записват номерата/контактите директно в gmail. Всеки следващ телефон, който си вземете, независимо какъв е (стига да е андроид или ios) ще ъплоудне сам всичките ви налични номера в момента в който въведете акаунта си в гугъл.
                              Иначе кардиналното решение на проблемните "Stock" програми на андроид се решават с нова инсталация на пакета програми, но през recovery mode. Не се губи информация и не се прави ресет на апарата
                              Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект

Коментар

здравейте имам проблем с google play значи аз съм със samsung galaxy s4 и когато натисна на иконата на гугъл плей се отваря за една секунда и веднага се затваря само ...... защо е така какво се е случило ???

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X