Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Таблет Леново а2107?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Таблет Леново а2107?

Малко извън темата, но да попитам. Какъв таблет ще ми препоръчате? Искам да го ползвам, като ГПС навигация с голям дисплей, да може да работи с ОФРМ и да записва Гармин- съвместим трак.
    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Какво значи голям дисплей - 7", 8", 10"? Виж някой модел, за който е потвърдено, че тръгва StreetPilot. За най-безпроблемна работа си вземи 7" Garmin навигация, ама са си едни пари...
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
        Малко извън темата, но да попитам. Какъв таблет ще ми препоръчате? Искам да го ползвам, като ГПС навигация с голям дисплей, да може да работи с ОФРМ и да записва Гармин- съвместим трак.
        Prestigio GeoVision 7777 - 7" екран, 1.2 ГХц процесор, 1 ГБ РАМ, дори има и цифров тунер за ТВ. Става и за DVR.
        www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
        0898777327

Коментар

Потвърждавам, мойто е същото с оригинално Igo и да става доста добре за гледане на Тв HD формат, + отначало имаше Street pilot

Коментар

Айде да не отварям нова тема,да попитам тук. Вече съм на финалната права и ще купувам таблета.
            Спрял съм се на 2 варианта
            1. Таблет Samsung Galaxy Tab 3 с процесор Dual-CoreTM 1.50GHz, 8", 1.5GB DDR3, 16GB, Wi-Fi, 3G,
            2. Ipad mini, пак 16-ка.
            Както казах по-горе, ще го ползвам за ентъртеймънт... НО! Най-много го взимам с желанието,освен да си сърфирам и да си правя разни гъзарийки,имам намерението да си сложа за четене разни неща. Това,което искам е.. някои книги,които имам,да си ги кача в електронен вариант на таблета и да са удобни за четене. Незная обаче това може ли да стане? И кой от двата варианта ще е по-добър за тая работа. Това ще предреши избора ми. Интересува ме и някой знае ли,дали е сложна самата процедура,да се "електронизира" някоя книга и да се качи на таблетчето. Само,че да не стане,като в някой word файл,че не е удобен за четене,а нещо с по-свестен интерфейс

Коментар

Тия гигабайти не са от огромно значение.. Един качествен филм примерно е 1,47гб..
              За твоите нужди и 8 е добре..За четене обаче 8" сам прецени дали ще ти стигнат..Аз съм чел книга на 4.3" и ми изпи мозъка..
              Параметрите са добри и на двата модела..
              Ако толкова много се чудиш, кое да е - според цената..

Коментар

8, ама те като се заемат 2,5-3GB от операционната система(+изгъзиците на Самсунг), да сложиш малко музика, един филм, 10-15 приложения и си готов.
                Епъл за таблети не са лоши като софтуер, ама.. нещо не са ми функционални. Ама да не те объркам де.
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                08седем9010З60
                MAKE RALLY NOT WAR
                Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                  Тия гигабайти не са от огромно значение.. Един качествен филм примерно е 1,47гб..
                  За твоите нужди и 8 е добре..За четене обаче 8" сам прецени дали ще ти стигнат..Аз съм чел книга на 4.3" и ми изпи мозъка..
                  Параметрите са добри и на двата модела..
                  Ако толкова много се чудиш, кое да е - според цената..
                  20 Кинта им е разликата,така че цената вслучая не ме чуди.
                  А иначе имаш в предвид,че 8 инча е малко ли ?

Коментар

Разгледай офертата на ментел за Lenovo A3000.
                    LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                    2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                      20 Кинта им е разликата,така че цената вслучая не ме чуди.
                      А иначе имаш в предвид,че 8 инча е малко ли ?
                      На мен лично 8 инча са ми малко, нали лично мнение..
                      А иначе вече се замислям дали да не сменя андроид-а с iOS, че нещо започна да ме дразни..

Коментар

Re: Таблет Леново а2107?

Десо няма нищо идеални - сигурен съм че и iOS ще почне да те дразни
                        Относно четенето - ами гадно си е независимо колко е голям дисплея, мернах ей така един от тези четци с течното мастило на морето, ами като книга си е, няма нищо общо с таблет.

Коментар

От: Re: Таблет Леново а2107?

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                          Десо няма нищо идеални - сигурен съм че и iOS ще почне да те дразни
                          Относно четенето - ами гадно си е независимо колко е голям дисплея, мернах ей така един от тези четци с течното мастило на морето, ами като книга си е, няма нищо общо с таблет.
                          Принципно ХТЦ-то го взех заради големия дисплей, че да ползвам нет, но си взех таблет и вече не браузвам толкова често през телефона.. Голям е, неудобен за употреба като телефон и батерията едва издържа един ден..Отделно когато започне с ъпдейтите, работата с него става тягава..
                          Айпфоня има удобни размери и ако го ползвам само като телефон и евентуално малко интернет, би държала повече батерията.. Операционната му система е желязна, няма много опция да се бъзикат системите му и работи плавно.. Тъч-а му е в пъти по-добър и за това мисля скоро да го сменя..

Коментар

От: Re: Таблет Леново а2107?

При бюджет от 240 лв. във всеки сайт за китайски таблети ще откриете машина с мин. двуядрен 1,5 гЕгахерца процесор, 1Г рам, читав дисплей, поне 8Г вътрешна памет (която според мен е предостатъчно имайки предвид поддръжката на 32Г карта.) и ГеПеЕс. Ако се поровите малко и имате търпение може да изскочи и някоя HOT Offer с 3G като добавка към останалите неща. А от опит мога да кажа, че липсата на 3G успешно се лекува с tethering от друго андроидско устройство. Размера на дисплея също е нещо с което не трябва да се лакоми човек. Аз например съжалявам, че когато избирах моя не си взех 7 инча а се набутах с 8. Разликата при носене се усеща достатъчно.
                            42

Коментар

Я кажи какво те дразни. Аз имах Галакси Ес2,преди да го изяде кучето... и го ползвах няколко месеца... и май почна и мене да ме дразни по едно време...,но го бях нацъкал с яко приложения. Предимно ме дразнеше батерията.
                              Сега ползвам Айфон... и не ме дразни... ма приложения нямам ползвам го само,като телефон... и си чета форума или спортала. .. Кажи какво те изнервя...

Коментар

Само да уточня - за често четене на книги e-ink дисплеите (като на киндъл) са без алтернатива, поне според мен. Нормален LCD или AMOLED дисплей изморява в пъти повече, поне моите очи.

Естествено, има си и недостатъци - за да четеш ти трябва осветление, точно като при книга. Не знам кои и дали имаха/нямаха собствено такова.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X