Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Samsung Galaxy Note 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Samsung Galaxy Note 2

Продължавам с въпросите.
    Така изглежда указателя на телефона ми. Преди на мястото на червеният правоъгълник имаше падащо меню от което можех да избирам телефони от сим картата или записани на телефона, след което явно барнах нещо (но какво) и сега показва всички и тези от сим картата и тези телефона.
    Пример: първият е на сим, а вторият на телефона, а е един и същ телефонен номер.
    Някаква идея как да го направя че да показва само номерата от телефона?
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2013-02-07-16-52-18.jpg
Прегледи:1
Размер:76.6 КБ
ID:5452177

Коментар

Като гледам твоя е на Български пуснат, влизаш в "Указател" натискаш левия бутон за да ти изкара менюто, скролираш надолу пред последното е "Записи за показване" избираш него. От там си избираш кои записи да ти показва, сим , телефон .....

Име:Screenshot_2013-02-07-18-22-15.jpg
Размер:55.9 КБ
ID:5452185Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot_2013-02-07-18-21-04.jpg
Размер:33.8 КБ
ID:5452186
      Последно редактирано от draco; 07-02-13, 18:24.

Коментар

Първоначално публикуван от draco Преглед на мнение
        ....
        Точно за това питах, много благодаря за точният и изчерпателен отговор.

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
          Да се върнем на музикалният плейър - за сега видео плейър не ми трябва.

Този плейър покрива ли тези ми изисквания.

Никой ли друг не слуша музика на телефона.

Следващ въпрос:
          - от къде да си настроя G-mail като получавам поща телефона да сигнализира по някакъв начин.
          За музика използвам ТОВА = PlayerPro. Има и плелисти има и куп други неща.
          За пощата - Notifications на в опциите на гмаил акаунта ти.
          LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Търся програма която да прави следното, след като снимам да мога да си "рисувам" по снимката, такова нещо съм виждал на Нокия, но там си беше вградено във фото функцията на телефона.
            Само да информирам че се понаучих да използвам оригиналния музикален плейър от телефона. Има всичко което ми е необходимо, и за сега друг плейър не търся.

Коментар

Re: Samsung Galaxy Note 2

Може би това ще стане. Има я и безплатна. Или това.

Коментар

Дани благодаря, но не е това което търся.
                Първите са по скоро шегаджийски, следващото си е направо като фото шоп. Може би аз не съм обяснил какво точно търся.
                Ще опитам пак. В програмката трябва да има "фото", като снимам през нея веднага да мога да правя/рисувам стрелки, прави линии, окръжности, елипси, свободно рисуване - за да мога да отбелязвам, "подчертавам", ограждам, съсредоточавам вниманието към определена част или определен детайл от снимката.

Коментар

Нямаш ли S Memo?
                  Даже и глас можеш да записваш към бележката.

Коментар

Имам S Note което е почти същото, но не ми върши работа - ще ми се снимката да е фон, а не върху фона да слагам снимка.

Коментар

Програмата за редактиране на изображения която най ми допадна е "Редактор на снимки" от samsung apps и е на български, и е с подобна икона като на програмата за разглеждане на изображения (което според мен предполага че са свързани по някакъв начин) и има почти всичко което ми трябва.

Име:Screenshot_2013-05-06-16-04-33.jpg
Размер:56.3 КБ
ID:5480173

Преминавам към следващи въпроси
                      Някой знаели какво показва (какво означава) този символ посочен с червената стрелка
                      Някой може ли да ми каже как съм направил така че да имам два часовника с метеорологичното време (това знам как съм го направил, за следващото ми е питането) на единия градът се изписва с латински букви на другият на кирилица. Този дето с латинските се сменя според където съм (в друг град например), а другият винаги показва какво е времето София (в случаят). Искам да знам как мога да си добавя още градове дето винаги да си показват времето за даденият град.

Име:Screenshot_2013-04-07-12-53-44.jpg
Размер:52.2 КБ
ID:5480171

Име:Screenshot_2013-05-06-15-08-57.jpg
Размер:52.1 КБ
ID:5480172

Коментар

Я изключи алармата и виж знака /който си посочил във втората снимка/ дали ще изчезне?
                        LZ1PER

Коментар

Не колега този знак е за включено лятно часово време.Тоест през поседната събота на 10.2013 г. когато се смени времето на тези часовници на градове които имат този символ времето ще се смени автоматично а на другите ще се наложи ръчно да го сменяш.

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
                            Не колега този знак е за включено лятно часово време.Тоест през поседната събота на 10.2013 г. когато се смени времето на тези часовници на градове които имат този символ времето ще се смени автоматично а на другите ще се наложи ръчно да го сменяш.
                            А браво, научих нещо ново
                            LZ1PER

Коментар

Протектор за Galaxy Note 2 ?

Имах си неприятности с телефона, счупен дисплеи според сервиза, и аз не знам как е съм го счупил (ако въобще съм аз) та в тази връзка си търся някакъв протектор.
                              Кои протектори за Galaxy Note 2 са подходящи, ще ми се телефона да издържа на падане върху бетон поне от метър.

Коментар

Re: Samsung Galaxy Note 2

Протектора няма да го спаси, за падане от метър си трябва съвсем друг телефон, тези са си нежнички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X