Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мисля да закупя GSM до 150 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мисля да закупя GSM до 150 лв.

Чета, чета и виждам, че нещата са се омешали яко
    На първо място и NOKIA E71 и E72 са смартфони.
    Не бъркайте понятието "смартфон" с телефон с тъчскрийн
    За много хора смартфон означава: "ония големите телефони с големи дисплеи на които батерията им пада всеки ден"
    Смартфонът е мобилен телефон снабден с Операционна Система (OS).
    И двете нокии Е71/Е72 са със Symbian OS Series 60.
    Имал съм ги и двата модела, Е71 за близо две години, купуван като нов през 2009, после за малко Е72.
    Като цяло телефоните са идентични, сигурно защото го имах за по-дълго време, а ми беше и много мерак, Е71-цата ми хареса повече, но вече е стар и показателите му са слаби. Е72 е по-бърз с по-мощен процесор, с по-хубава камера, с по-добра резолюция на видеото. Дисплеите са им еднакви, батериите им държат еднакво. Много удобна QWERTY клавиатура, особено като и свикнеш (1-2дена) после писането е детска игра.
    Който и от двата да вземеш, няма да сбъркаш, стига да е в добро състояние, защото за стар телефон това е най-важното.
    Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
    Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
      Ами то е главно, за всекидневие!Тъй като си изгубих Нокиата с фенерчето и сега съм решил да си закупя, тази е72 и събирам мнения. Дали са доволни хората или разочаровани. На външен вид ми харесва.
      Ако сте решили да си купувате телефон, първо помислете дали сте склонни към промяна!
      Нокия със Симбиан и Самсунг с Бада, LG с каквото беше там, изглеждат различно като диалогови прозорци, менюта и подредба!
      Та сигурно има и телефони на други производители, поне толкова добри като параметри, колкото Нокия Е72, но зависи от вас дали искате да експериментирате.
      Андроид, Win Mobile и т.н. са пък съвсем различни като интерфейс и работа с телефона.
      Та, ако искате да имате просто телефон с указател, по който да говорите и държите да нямате изненади в менюто като го видите, интернета и приложенията да вървят "някак си" - Нокията е вашия телефон. Изтърваш го, пада, разглобява се, събираш го и пак върви. Батерията държи и то много. Приятел има такъв и е много доволен от модела. Аз не го харесвам, но това е заради клавиатурата, операционната система и ограничеността от към приложения.
      Отзиви за Е72 има на английски тук, тук на руски.
      Ако обаче сте склонни към експерименти и работата Ви изисква интернет и комуникация, и то бърза - тогава говорим за друг телефон, а и няма да е за 150 лв.
      Последно редактирано от ISG; 15-11-12, 18:41.
      Nothing comes from nothing...

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
        Ако сте решили да си купувате телефон, първо помислете дали сте склонни към промяна!
        Нокия със Симбиан и Самсунг с Бада, LG с каквото беше там, изглеждат различно като диалогови прозорци, менюта и подредба!
        Та сигурно има и телефони на други производители, поне толкова добри като параметри, колкото Нокия Е72, но зависи от вас дали искате да експериментирате.
        Андроид, Win Mobile и т.н. са пък съвсем различни като интерфейс и работа с телефона.
        Та, ако искате да имате просто телефон с указател, по който да говорите и държите да нямате изненади в менюто като го видите, интернета и приложенията да вървят "някак си" - Нокията е вашия телефон. Изтърваш го, пада, разглобява се, събираш го и пак върви. Батерията държи и то много. Приятел има такъв и е много доволен от модела. Аз не го харесвам, но това е заради клавиатурата, операционната система и ограничеността от към приложения.
        Ако обаче сте склонни към експерименти и работата Ви изисква интернет и комуникация, и то бърза - тогава говорим за друг телефон, а и няма да е за 150 лв.
        +1
        Абслоютно съм съгласен, всеки му според потребностите и изискванията. И според джоба.
        Единствено да вметна, че Windows mobile не се използва от много време. Актуалната ОS на Microsoft e Windows Phone започна във версия 7, в момента е 7.5 чака се да излезе WP8
        Настоящият ми телефон е с WP7.5 Mango и съм свръх доволен
        Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
        Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от ISG Преглед на мнение
          +1 Също.
          Телефона трябва да се съобразява с начина на живот.
          Дайте на автомонтьор или зидар смартфон и му гледайте сеира. В частност не съм в тези сфери на дейност но пък ми е хоби.
          Няма такава мъка. Точно докато си целият омазан с цимент, кал , талаш или машинно масло, "слайдвай" и чуй отсреща "Ко прайш?". В повечето случаи звъниш обратно ти - защото кай да те изчака да си измиеш и подсушиш ръцете.
          Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Преди ползвах Nokia 7210 Supernova. Сим картата ми има безплатен интернет, когато съм някъде, например на село и нямам достъп до интернет, обичам да влезна от телефона и да видя какво става във фейсбук с приятели ми или да влезна в някой сайт и да гледам някакви глупости, ей така за 10 - 15 минутки...
            Вече съм се спазарил с един колега от форума, за една Nokia 201 Аша. Един мой познат има такава и е доста доволен,а Вие какво мислите? А и писането е лесно, поне за мен де! Ходих също така, до Globul, но нещо тия преподписвания на договори, не ме кефи. Вече телефон със тъч, посредата на 2013 (ако има пари, ако няма - само ще ги гледам) .

Коментар

Тези Нокии Е71 и 72 не са лоши наистина, преди да си взема смартфон с Андорид си ги бях набелзал за евентуална покупка защото са със Симбиан. По принцип ако не бързаш рагледай борсата към българския Андроид форум. Вече доста често се срещат и такива телефони с Андроид до 150лв преспокойно. Даже някой път има чисто нови апарати например купувани с някоя програма към някой оператор и хората ги продават съответно на много добри цени. Естествено не са от високия клас но вече например телефон Галакси С втора ръка цената му е към 250лв. и то в много добро състояние, а това преди 2 години си беше върхов модел.

Коментар

Re: Мисля да закупя GSM до 150 лв.

Ашата е бюджетен телефон, не очквай чудеса но за парите си е екстра, Е 72 има много повече екстри (навремето беше в бизнес класа) да речем ашата няма 3Г и Уи Фи, демек не можеш да си я закачиш на безжичен рутер и ползваш само ГПРС интернет. Ако не ти е приоритет интернета Ашата ще ти върши чудесна работа.

п.с. Само имай в предвид че тъчскрин телефоните са по капризни и понякога много неудобни, навремето когато ходех на риболов, нагазил съм в реката и се опитвам да хвана някоя пъстърва с мухарката - ей страшна мъка е да вдигнеш после падаше едно чистене на телефона не е истина, от рибите които съм пипал с ръце и от смазките за мухи и шнур дисплея ставаше все едно е намазан с масло

Коментар

Вчера се видях с едно момче и той има Аша и го питам, имаш ли Wi-Fi - имам бе! А сега влизам да видя в интернет и няма...

http://www.phonearena.bg/phones/Nokia-Asha-201_id6512
                  Ашата ми трябва предимно, за интернет и да мога да влизам във форума, че с другия телефон не можех... само ми вписва потребителското име и до там, давах преповторно зареждане и пак никакъв ефект.
                  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  Да ви разкажа, една случка която се случи вчера (снощи)... Бях на тренировка и чаках обаждане на един Самсунг, не знам точно какъв беше, Galaxy ли или не знам . Със тъч скрийн и други глупости. Идва времето в което телефона, започва да звънни, взимам телефона а то, когато някой те търси и искаш да дигниш, не можело да натиснеш слушалката и да си говориш... А трябвало да сложиш пръста на зелената слушалка на дисплея и да го задържиш от най - левия ъгъл, да го закараш в десният ъгъл, тоест да го прасниш в дясно - тогава телефона е готов, за разговор... Направо полудях, 2 пъти ми звъняха който си е прост, е тъй... А това голямо чистене трябва да пада на тия телефони, аз до като тренирах и като свалих ракавиците и бях леко потен, натискам върху дисплея разни иконки и той само отпечатаци оставях... Иначе си е гъзарийка, карам си колата, показваха ми, че има навигация. Местоположение - супер луди екстри.

Коментар

Ако искаш за интернет и да влизаш във форума, ще ти трябва по сериозен телефон - е например това ЛГ оптимус или нещо подобно с андроид.
                    За форума си трябва по съвремен браузър.

Всички са със слайд на някъде си за това ти казвам, че понякога е много неудобно.

Коментар

Такъв телефон ще си позволя да го купя, чисто нов вече догодина, а и да ми изтекът 9 месеца от договора, за да може да имам отстъпка.

Коментар

Погледни си и лизингите, няма какво да те притеснява преподписването на договора, ако е за една година. Така и така имаш договор само ще го удължиш с 6 месеца.

Коментар

Тъй като не съм тяхен клиент повече от 9 месеца и не мога да си взема телефон на изплащане...
                          Тоест аз от трети месец съм на Глобул, исках да си взема Samsung Galaxy на изплащане, но нямам право. Сега ако отида и ако им дам, 150 лв, дали ще ми разрешат телефон на изплащане. Все пак искам да е НОВ!
                          Казаха ми, че като направя 9 месеца , мога да си взимам какъвто поискам телефон на изплащане, тъй като нямам наличната сума.

mod edit: забранен линк
                          Последно редактирано от Preslav Peychev; 16-11-12, 22:01. Причина: забранен линк

Коментар

Ако ще го плащаш в кеш не си заслужава да е от мобилен оператор.

Коментар

Отивам да се поразходя из тия магазина, за телефончета да видя как стоят нещата.

Коментар

От: Re: Мисля да закупя GSM до 150 лв.

Взех си Nokia e71...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X