Привет, има ли някой който ползва и има впечатления опит с Samsung Galaxy Ace 2?
Предостои ми закупуване на нов телефон и съм се спрял на компактен Android със WiFi, самостоятелен GPS, сменяемяа батерия, SD slot, прилична камера и живот на батерията.
Гледах също така подобните HTC One V , Sony Xperia Sola. Ще се радвам ако може да дподелите впечатления от тези апарати или подобни вариянти.
Предварително благодаря.
Предостои ми закупуване на нов телефон и съм се спрял на компактен Android със WiFi, самостоятелен GPS, сменяемяа батерия, SD slot, прилична камера и живот на батерията.
Гледах също така подобните HTC One V , Sony Xperia Sola. Ще се радвам ако може да дподелите впечатления от тези апарати или подобни вариянти.
Предварително благодаря.
) и конвертирането им към iGO .trk формата, който без проблеми се зарежда и показва в iGO 8. Вече при потеглянето се пускат и двете навигации като се оставя рутирането по асфалт да се прави от iGO, също така и вървенето по записан трак, а garmin-ската навигация е само за информация и избягване на разни 4h маршрути или разни моторджийски или атв пътища. По време на самото пътуване се записва реален трак пак с помощта на доброто старо iGO 8, не поради друга причина, ами защото нуви-то е някакъв нисък клас и май не ги може тези неща, а и не е мое, за да го ползвам постоянно...
Всичко останало по възможностите на телефона е само и единствено софтуер, тъй като хардуера според мен е адекватен за едно нормално ежедневно ползване за e-mail, документи, броузване, чат, разговори през разни програми тип скайп и т.н.
Коментар