Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не мога да повярвам!!! Комарите изчезнаха презглава !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не мога да повярвам!!! Комарите изчезнаха презглава !

Освен другите неща трябва да се отбележи ,че наистина не всички високоговорители могат да възпроизвеждат такива честоти...понеже доста години се занимах с озвучаване съм изследвал от най-евтините до доста скъпи говорители и откровено съм виждал как всякакви говорители след 15Кхз си умират...Има някой пък микрофона ги хваща след като аз спра ,а аз чувам доста на високо ,но това не е обект на дискусията ни паля скарата и изчезват....това правя аз...
    Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Насадете си босилек в саксийки и го мятайте по прозорците и в стаята, няма да видите комар, че и мухите не го тачат.
      Февруари, март си купувате семена и си правите разсад в кофички от кисело мляко да кажем.После в саксийките по две-три стръкчета и сте готови.
      Веранда 14квадрата цялата в лози я пазя с босилек без проблем.
      Когато ми го казаха не хванах вяра и взехме от една баба в църквата готов разсаден - върши работа.
      Кофти, че е едногодишник и всяка пролет трябва да се занимаваш.
      А пресни листа босилек да накълцаш в пилешко или да поръсиш пица - много добре се получава.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Насадете си босилек в саксийки и го мятайте по прозорците и в стаята, няма да видите комар, че и мухите не го тачат.
        Февруари, март си купувате семена и си правите разсад в кофички от кисело мляко да кажем.После в саксийките по две-три стръкчета и сте готови.
        Когато ми го казаха не хванах вяра и взехме от една баба в църквата готов разсаден - върши работа.
        А пресни листа босилек да накълцаш в пилешко или да поръсиш пица - много добре се получава.
        Подкрепям с личен опит горното.
        Пробвай и на мешана салата да ръснеш малко накълцан босилек, ама преди това си налей една мастичка.
        подаръци за мъже от FACOM
        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
          Подкрепям с личен опит горното.
          Пробвай и на мешана салата да ръснеш малко накълцан босилек, ама преди това си налей една мастичка.
          Спам:имам всичко за мешана салата, че и печена капия, заедно със сиренце "Фета".Мастика не пия, но довечера ще дегустирам с водка от фризера.
          Моите босилеци пораснаха и ще си набера няколко листенца.
          Наздраве, адаш!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Налага се те да опровергая. Доматите не стават за еко-био-оръжие срещу комари. Специфичната миризма от растението не им влияе по никакъв начин. Даже се крият в листата през деня в жегата. Лично проверено в градината вчера. Докато връзвах доматите на обяд в най-голямата жега явно ги разбутах и се разхвърчаха доста наоколо. И яко ми отмъстиха, че ги гоня от сянката
            Интересно, сигурно твоите комари са мутирали

"
            БАБИНИ РЕЦЕПТИ
            Набодете в лимон карамфилчета и го поставете на масата или в спалнята. Хем е декоративно, хем действа ефикасно срещу комарите.
            Поръсете в стаята няколко капки карамфилово масло, взето от аптеката.
            Върху обикновена свещ сложете няколко капки евкалиптово или лавандулово масло и запалете свещта за кратко преди лягане.
            На терасата отглеждайте в сандъче домати (може и декоративни или чери). Миризмата им силно отблъсква комарите.
            Същия ефект има и ако отглеждате босилек или лавандула в сандъче.
            Капан за комари е оставена навън купичка с вода, в която се долива малко бира, кока-кола или сок, които се сменят всеки ден. Внимание - те привличат, а не прогонват комарите.
            Оцетът гони комарите, затова оставете напоена с него кърпа на прозореца.
            Подобен е и ефектът, ако поставите на прозореца чинийка с използвано кафе от кафемашината.
            Срещу напастта е добре да се яде чесън и да се пие витамин В."

Коментар

За отворените прозорци си има комарници,за излетите "Autan family" върши страхотна работа
              Опел Фронтера Б КБ

Коментар

Първоначално публикуван от sid6624 Преглед на мнение
                За отворените прозорци си има комарници,за излетите "Autan family" върши страхотна работа
                За излетите си има магьосник във форума, зоват го musovir, не им тъпчете гушите на търгашите, неговата цена за килограм е без конкуренция, за качеството му гарантирам като дунавски рибар, че и в шишенца на Райд с малко водка не прощава на гадините.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  Босилека го пробвах миналата година, не вършеше никаква работа.
                  Тогава и софтуера не помагаше, тази година ги гони.
                  Спиралите засега се оказаха най-ефективни.
                  Сега се търси ефикасно средство срещу сърбежи

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                    Сега се търси ефикасно средство срещу сърбежи
                    И срещу сърбеж имам
                    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

В аптеките продават едни устройства Chicco с батерийка 1,5V. Понеже са брандирани като да "предпазват бебета" - струват и доста повече от аналогичните китайчета - цената им е 20лв. Имат щипка за колан, на цвят са бели.

Много съм скептичен, че това нещо ще направи каквото и да е, но ща не ща вече имам едно. Засега знам, че лампичката му свети. Не чувам нищо, кучето също не чува нищо. Пробвах и на три различни бебета - спят си като къпани и въобще не ги дразни.

Извод: аз, кучето и бебетата определено не се дразним от устройството. И евентуално не сме комари, но това още не е доказано.

Коментар

Първоначално публикуван от Wattie Преглед на мнение
                        Пробвах и на три различни бебета
                        Жена ти знае ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Жена ти знае ли?
                          Заради кого мислиш, че го купих това... А иначе бебетата са "блокови" - събират се майки и баби зад блока (вече не мога да разхождам кучето там). Направили са съседите даже някакъв мини пясъчник. При нас от 8 апартамента има 4 бебета. Продуктивен блок. Търсим виновника... Ама пък и бебетата са едни различни... може пък сами да сме си виновни...

П.С. Добре де послъгах - чуждите бебета спящи не съм ги хващал. По-голямото го питах дали чува нещо и то не ме разбра какво го питам. На малките не им грабва интереса въобще - все едно устройството го няма.

Коментар

Сори за спама. Този вариант не е за изпускане Натиснете снимката за да я уголемите

Име:JyZoK5KnZR4.jpg
Прегледи:1
Размер:84.8 КБ
ID:5386846
                            HONDA XL650

Коментар

Това за софтуера за комари е малко относително. Имам такъв софтуер понякога ми се струва че гони комарите, друг път - не.
                              Обаче не му вярвам много. Съмнявам се че високоговорителят на телефона въобще може да излъчва над 16 кНz например.
                              Освен това със сигурност има значение силата на излъчвания звук. Ако се включи на някаква тонколона и се усили вероятно ще има ефект.
                              Това което използвам е една Flash програма която посто пуска .mp3 файл със записан ултразвук. Не мога да го чуя обаче подозирам че съдържа не просто някакъв звук ами записани сигнали които да гонят комарите.

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
                                Едно еко-биологично решение за прогонване на комарниците (лично изпробвано). Сеете си един домат в саксия, слагате го или под-прозореца или на терасата. На 5-6 метра от домата комар не престъпва ) Седял съм цяла вечер на терасата със светната крушка без никакви проблеми...
                                Няма начин! Като отида на село и вляза в доматите - комарите са на рояци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X