Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HTC-HD2 смяна на софтуера в София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: HTC-HD2 смяна на софтуера в София.

Брей... Цяла темичка си имате тука за този телефон. Отдавна ми е фаворит и от една седмица се сдобих с такъв с неработещ тач. Поръчах си всичко необходимо за да видя дали, ще заработи и ако това стане, ще съм много щастлив. Ще следя темата, че ми е интересна. Незнам само, защо мобайла ми е по приятен от андроида...
    Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Всичко е до навик колега.. Като ми го подариха преди 2 години .. издържах точно 2-3 дена с Мобайла.. много лагва, батерията пада за отрицателно време, грозни и непотребни приложения. При андроида има много повече неща но пак казвам всичко е до навици. Така и така сме се заговорили я кажете какви точки ви дава Quadrant-a един вид да си ги премерим .. Само не забравяйте преди да пуснете бенчмарка да си буустнете процесора на 1190 MHz.
      Settings - CyanogenMod settings - Performance - CPU settings - MAX CPU frequency и там избирате най долу 1190
      При мен с тези параметри ми дава 1171 точки. при ROM Typhoon v3.8.8-MAGLDR
      Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
      A POS
      0885600200
      За момента пасажер

Коментар

Я пробвай с това :

Програма за изтриване на гугъл акаунта,без да се минава през фабрични настройки.Изисква рут и версия на андроида 2.х.Въпреки всичко направете бекъп на личните си данни презди използването и,защото в зависимост от модела на телефона,някои данни може да бъдат изтрити-не трие нищо на картата памет.
        <image>
        <image>
        Информацията е от 4PDA,не съм я тествала!
        Маркет линк
        Според мнения на потребители при huawei u8500 е възможен проблем с google talk,при galaxy ace нищо не се е изтрило,но пък при optimus one са изчезнали контактите,може би защото са били съхранявани в гугъл акаунта-дано е полезна на някого!
        Копирано от тук
        LZ1PER

Коментар

Я пробвай с това:

Програма за изтриване на гугъл акаунта,без да се минава през фабрични настройки.Изисква рут и версия на андроида 2.х.Въпреки всичко направете бекъп на личните си данни презди използването и,защото в зависимост от модела на телефона,някои данни може да бъдат изтрити-не трие нищо на картата памет.
          <image>
          <image>
          Информацията е от 4PDA,не съм я тествала!
          Маркет линк
          Според мнения на потребители при huawei u8500 е възможен проблем с google talk,при galaxy ace нищо не се е изтрило,но пък при optimus one са изчезнали контактите,може би защото са били съхранявани в гугъл акаунта-дано е полезна на някого!
          Копирано от тук

Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение
          какви точки ви дава Quadrant-a един вид да си ги премерим .. Само не забравяйте преди да пуснете бенчмарка да си буустнете процесора на 1190 MHz.

При мен с тези параметри ми дава 1171 точки. при ROM Typhoon v3.8.8-MAGLDR

Това при първото или при второто пускане?
          LZ1PER

Коментар

Второто .. първото беше 1191 но съм вадил и до 1300 с по старите ромове
            A POS
            0885600200
            За момента пасажер

Коментар

Второто .. първото беше 1191 но съм вадил и до 1300 с по старите ромове
              Че втория път дава повече, я пробвай
              LZ1PER

Коментар

1141 точки от току що аз ти казвам моя съм го набухал със 100 глупости дето тествам и просто няма как да изкара повече
                A POS
                0885600200
                За момента пасажер

Коментар

Да ще го затрие.. За да смениш юзера трябва да Хард ресетнеш телефона.
                  през рековърито както Пепи е казал освен wipe cahce, правиш следните неща по ред.

В ClockworkMo-а

1. Wipe data/Factory Reset
                  2. Wipe Cache

В Advanced
                  1. Wipe Dalvik Cache
                  2. Fix Permissions

Така телефона е като новичък Дигаш новия юзер и действаш през него.
                  стана, като нов е, обаче не иска да качи телефоните в гугъл контакти......... то и преди хард ресета не искаше??? не разбирам защо, моите контакти /на стария юзер/ ги беше качил, но на новия не иска????

Коментар

Виж в Settings-Accounts & sync settings - Цъкнив върху гогъл акаунта и виш дали е маркирано да ти синхронизира контактите
                    A POS
                    0885600200
                    За момента пасажер

Коментар

Виж в Settings-Accounts & sync settings - Цъкнив върху гогъл акаунта и виш дали е маркирано да ти синхронизира контактите
                      маркирано е, дава даже в колко часа е посления синх, но в гуглето ги няма........

Коментар

В началото при първоначалното пускане .. при въпросите за синхронизация-та на акаунтите какво си цъкнал помниш ли Сиреч там имаш избор. От телефона към пощата, обратното и нищо да не синхронизира. Опитай се да го шунтираш като изтриеш и създадеш пак юзера да видим дали няма да те пита пак как да синхронизираш.
                        A POS
                        0885600200
                        За момента пасажер

Коментар

В началото при първоначалното пускане .. при въпросите за синхронизация-та на акаунтите какво си цъкнал помниш ли Сиреч там имаш избор. От телефона към пощата, обратното и нищо да не синхронизира. Опитай се да го шунтираш като изтриеш и създадеш пак юзера да видим дали няма да те пита пак как да синхронизираш.
                          май от телефона към пощата...... даже сега, като се замисля, беше качило един номер /щото толкова останаха след ресета/ после импортнах от СИМ картата останалите, но тях не ги качва??????

другия вариант е, ако ресета не трие номерата в телефона, да съм цъкнал от пощата към телефона и то да е изтрило всички номера, без този последния, който беше вкаран в указателя на тела и го няма в СИМ картата........... абе обърках се и аз вече

допълнение: то не е ли двустранен процеса? гледам, че ако коригирам в пощата номер, се коригира и на телефона, и обратно, ако пипна в телефона, най коригира и в пощата??? или нещо бъркам?

Коментар

Я опитай да вкараш нов номер. Като те пита къде му дай от опциите да е към джимейла. Като синкне виж дали ще се появи. Другия вариант е от стария юзер да влезнеш да си ги ипортнеш в новия и да синхронизираш с тела .. Така би трябвало да стане ..
                            A POS
                            0885600200
                            За момента пасажер

Коментар

kak ли не го мъчих и накрая по бабешкия начин: експортнах ги на картата като *.vcf и после в мейла импорт и стана

малко допълнение: нови номера синхронизираше без проблеми и в двете посоки, само със старите беше проблема........зачетох се по разни форуми и се оказа че го има този проблем, но не намерих бързо приемливо решение и затова ги прехвърлих ръчно-крачно......надявам се, занапред вече да се синхронизират нормално
                              Последно редактирано от IvanIvanovi; 03-09-12, 20:49.

Коментар

Това щеше да е последния вариант който да дам . Радвам се че ги нареди нещата. Ако имаш други въпроси съм на линия
                                A POS
                                0885600200
                                За момента пасажер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X