Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Манипулиране на полицейски радар с iPhone ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Манипулиране на полицейски радар с iPhone ???

Утре може да почнат направо да засичат скоростта с iPhone -та... За кво да се бъхтят с тия радари... С телефона засича и снима едновременно.. Даже и камерите за скорост може да се махнат... Може да се измисли и приложение, което да снима моята кола, а да излиза картинка на колата на колегата.. Върви доказвай, че не си бил там и не си нарушител...
    Абе много захитря и полицията... Така трябва - 21-ви век сме. Нови технологии...
    Публикувайте отговор

Коментар

Според мен не е възможно да манипулираш показания на радар с телефон,бил то и Ай. Радара и Bluetooth/WiFi работят на различни честоти - двата стандарта са около 2,4MHz докато честотата на радара е няколко GHz. Не виждам само с едно приложение как може да накараш телефона ти да излъчва сигнали с GHz честота?
      Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Абе много захитря и полицията... Така трябва - 21-ви век сме. Нови технологии...
        Ако е вярно - това не е хитрост. Това е злоупотреба със служебно положение. И най-чисто изнудване. Oт кого по-напред да се вардим, от стражарите или от апашите?
        Първоначално публикуван от Bobkata Преглед на мнение
        Според мен не е възможно да манипулираш показания на радар с телефон,бил то и Ай. Радара и Bluetooth/WiFi работят на различни честоти - двата стандарта са около 2,4MHz докато честотата на радара е няколко GHz. Не виждам само с едно приложение как може да накараш телефона ти да излъчва сигнали с GHz честота?
        WiFi е на 2,4 GHz, брат!
        Последно редактирано от Rabin; 10-06-11, 09:28.

Коментар

Първоначално публикуван от Bobkata Преглед на мнение
          WiFi - 2.4 или 5 GHz
          BT - 2.4 GHz мисля пак
          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
            WiFi - 2.4 или 5 GHz
            BT - 2.4 GHz мисля пак
            Моя грешка, GHz са да. Но пак имаме 2,4 до 5. А радарите са на около 7 до 40 в зависимост от това какви вълни използват. Мисълта ми беше, че честотите са различни.
            Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

X band - 10.525 Ghz
              K banda - 24.125
              Ka band - 34.700
              Ku - 13.435
              VG2 - 11.500
              Spectre1 - 13.300

Коментар

Пълна глупост , хардуерно този телефон неможе да заглуши нищо !
                Лудак

Коментар

http://www.ipmart-bg.com/archive/index.php/t-31003.html
                  "България Полицейски радар:
                  ТР-4 (X) Band 10.525 GHz"

http://www.radar-express.com/read_news.php?id=4

"
                  Полицейски радари:

ТR-4 (X) Band 10.525GHz

(Мобилен радар)Натисни Тук

Robot(K) Band 24.125GHz
                  (Фото камера)НатисниТук
                  "

Наистина няма начин телефон да излъчва на тия честоти. Друг е въпросът дали радарът има интерфейс към външни устройства, и какъв е той. Не видях да има такъв.
                  Ето спецификация:
                  http://docs.google.com/viewer?a=v&q=...epRdbWqoBrKhmg
                  Последно редактирано от Rabin; 10-06-11, 10:32.

Коментар

В днешните вестници се самоопровергаха ,като писаха,че се показвало старо показание на радара - ако мине номера.
                    Разчитало се е на притеснението на водачите, особено тези които имат стари прегрешения - на кой ще му мине през ума да
                    гледа час на засичането.
                    Спирали предимно коли в които освен шофьора,няма други хора,за да няма свидетели как се дава рушвета.
                    Виж през Айфона може да са си пращали актуални счетоводни данни - кой колко е заработил.За манипулации по радиотракта на радара - не става.
                    На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

С айФона явно само са разигравали вече заграбеното на борсата.
                      Така като четох по-подробни статии днес. Излиза че има доказателства по всяка точка от действието, дори и свидетели. Дано доживеем до завършък на повдигнатите обвинения.
                      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от LZ3YY Преглед на мнение
                        В днешните вестници се самоопровергаха ,като писаха,че се показвало старо показание на радара - ако мине номера. ...
                        Ясно! Филмът не бил шведски, а съветски ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Според мен, това си е жива журналистическа манипулация...
                          LZ3YG

Коментар

Re: Манипулиране на полицейски радар с iPhone ???

Хаха, това за айфона е поредния журналистически проблясък.

Иначе и на мен ми се е случвало точно на Пазарджик - твърдяха, че съм карал със 150, а аз бях на темпомат със 140 по километраж. Стана много голям скандал и ме пуснаха даже и без рушвет, но не се сетих да се оплача... сега явно някой се е сетил.
                            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

А това отклонение от +-1км/ч ?
                              Преди 3 дена ми писаха фиш за 10км/ч над ограничението /60 на радар/.

Би ли следвало, че не е състоятелно "наказанието"? Не, че може да се обжалва...но все пак.
                              Много ми хареса това, че радара засича до 200км/ч. ...
                              Над 200 какво показва? .... Опитай пак?

Коментар

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
                                А това отклонение от +-1км/ч ?
                                Преди 3 дена ми писаха фиш за 10км/ч над ограничението /60 на радар/.

Би ли следвало, че не е състоятелно "наказанието"? Не, че може да се обжалва...но все пак.
                                Много ми хареса това, че радара засича до 200км/ч. ...
                                Над 200 какво показва? .... Опитай пак?
                                Над 200 дава "error" , и трябва да се оправя в сервиз , после пак мерки и теглилки...и така
                                „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X