Насочете ме от къде да купя батерия за един телефон, не е никак млад /модела е на 6-7г. поне/, затова шансовете са малки, но все пак да питам. Става въпрос за Samsung SGH-E600. НЕ беше ползван може би 4-5г и както се сещате батерията държи 2ч, пак добре, че изобщо запали. Ако има възможност бих сменил елементите на сегашната /3,7V Li-ion/ но аз не мога, ако някой може да помага. Ако няма шансове ще взимам друг, но предпочитам да намеря батерия, ако ще да струва колкото нов по-ефтин телефон.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От къде да намеря батерия за един стар Samsung?
Свий
X
-
От: От къде да намеря батерия за един стар Samsung?
Има едно магазинче на Бул. Витоша мисля 71. Само за батерии.Малко преди паркинга зад пилоните.Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеНасочете ме от къде да купя батерия за един телефон, не е никак млад /модела е на 5-6г./, затова шансовете са мали, но все пак да питам. Става въпрос за Samsung SGH-E600. НЕ беше ползван поне 5г и както се сещате батерията държи 2ч, пак добре, че изобщо запали. Ако има възможност бих сменил елементите на сегашната /3,7V Li-ion/ но аз не мога, ако някой може да помага. Ако няма шансове ще взимам друг, но предпочитам да намеря батерия, ако ще да струва колкото нов по-ефтин телефон.
-
Пепи, мога да ти го направя с външни батерии 2 по 2.2Ач на гърба на телефона - смешно ще изглежда, ама няма да ти се оправдават с батерия
.
Коментар
-
Ето какво казва E-bay по въпроса:
http://cgi.ebay.com/Samsung-SGH-E600...item3cb5c8092f
Иначе за модела: беше много авангарден за времето си, но с известно на всички (вкл. и на производителя) слабо звено - издържливостта на батерията. Дори ,,служебно" го продаваха в комплект с две батерии...Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
Коментар
-
e-bay е вариант, благодаря, но ще го оставя за последен.
Ясене, това е решение, но не ме устойва /освен ако не ги вкараме в оригиналния капак/поради дебелината, ще ти обяснявам подробностите като се видим...
Утре ще проверя магазина, за който писа Пенчо /благодаря му/ ако няма там ще потърся още малко и ако няма ще прибягвам до e-bay.LZ1PER
Коментар
-
Re: От къде да намеря батерия за един стар Samsung?
Здрасти това не ти ли върши работа :http://www.mega-device.com/bateriya_...duct_1679.html
Коментар
-
От: Re: От къде да намеря батерия за един стар Samsung?
Благодаря.Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеЗдрасти това не ти ли върши работа :http://www.mega-device.com/bateriya_...duct_1679.html
Направих поръчка, дано я имат на склад. Ще пиша за развитието
LZ1PER
Коментар
-
-
Само времето ще покаже..... Сложих я на телефона заредена си беше. Ще я оставя да се разреди, после ще я заредя. Така ще направя няколко цикъла и ще си покаже. Каквото и да е, надявам се държи повече от предишната, поне от сутрин до вечер да изкарва, че оригиналната на втория час гаснеше. Като последен вариант, детето ще има друг телефон, предпочитах да е този, че е малък и с капак, че каквато ми е сприхава ще забравя да го заключва и ще натиска копчетата без да иска, а и да го загуби, няма да е голяма загубаПървоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеПепи,аз имах подобен проблем със Самсунг и се оказа ,че новата батерия просто е произведена доста отдавна и много бързо си загуби капацитета.
Дано ти да имаш късмет.
Иначе изглежда съвсем като истинска.
Последно редактирано от Peppy; 18-03-11, 09:06.LZ1PER
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар