Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Samsung duos - кой модел да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Samsung duos - кой модел да избера?

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
    Peppy.....Стига потребителят да се сеща от време на време да го прави......
    Всъщност това е големия проблем, забравя се...
    Обяснетя моля какви проблеми имате е това да съхранявате телефоните на познати, колеги, роднини на сървъра, а не ви притеснява имейл кореспонденцията. Пин кодове на кредитните си карти разбирасе няма да съхранявам там, но какво пречи да седят телефони, не разбирам?
    LZ1PER

Коментар

Обяснетя моля какви проблеми имате е това да съхранявате телефоните на познати, колеги, роднини на сървъра,
      Не, не ме разбра, не става въпрос за мен. Не аз, а да кажем някои по-консервативни хора не биха се доверили на това "нещо" - Google, което се намира неизвестно къде за тях и не биха си качили личната информация там. Доста често в нета се коментира и каква лична информация събира въпросния сайт за всеки един от нас чрез търсачката си, чрез инфото от mail-ите ни, чрез броузерите, които ползваме и т.н. Всичко това предизвиква понякога параноя за следене в някои хора. А и този виртуален начин за синхронизиране на контакти е все пак сравнително от скоро, докато възможността за запазване на копие /backup/ на SD картата я има почти от момента, на появяването на самите SD /или въобще на memory/ картите в мобилните телефони.
      Поздрави!
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Аз те разбрах, чудя се на "консервативните"..... както и да е. Бекъпа трябва да го мислиш постоянно, аз например редактирам нещо в тел указатя по един-два пъти на ден. Имам около 1000 контакта, сигурно към половината от тях има прикачени имейли, втори телефон и пр. За мен това значи да го правя всеки ден, иначе след седмица ще имам липси. Е защо да го мисля този бекъп като синхринизацията си знае работата. И не на последно място е удобството да редактираш през браузура, като смениш телефона е необходимо едно логване и всичко си идва както е било, това не е малко.... Това исках да кажа.
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнение
          Леле, защо трябва да е просто като може да е сложно! Толкова ли е трудно да синхронизираш с Гугъл, а от там ги прави както искаш. Това е най-простия и сигурен начин.
          Здравейте
          Тогава ще бъда много благодарен ако някой ми обясни как се прави това точно за този модел телефон Самсунг С5212,до сега никога не съм влизал в интернет с този телефон.
          ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
            Здравейте
            Тогава ще бъда много благодарен ако някой ми обясни как се прави това точно за този модел телефон Самсунг С5212,до сега никога не съм влизал в интернет с този телефон.
            Здравейте
            Много сложен въпрос ли заддох?
            ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Сарказмът Ви не е на място. Тук всеки прави каквото може - ако имате проблем с телефона и Интернет свързаността попитайте GSM оператора си за възможните планове или от магазина от който сте го закупил могат да Ви обяснят какви са възможностите за ползване на W-Fi. Отделно от Samsung имат user manual в който пише всичко.
              Последно редактирано от господин никой; 07-04-13, 17:41. Причина: Корекция на URL

Коментар

Здравейте
                Не искам да съм саркастичен,достатъчно дълго чета този форум и имам уважение към всички участници тук.Просто по нагоре се изказаха мнения кое как къде и предположих,че някой може да отговори на въпроса ми.Сега за възможностите на този модел в интернет.Попитах при един мобилен оператор от който ми казаха да не очаквам почти никакви такива.Така,че ще си прехвърлям номерата както досега.
                ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X