Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Samsung duos - кой модел да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Samsung duos - кой модел да избера?

Здравейте
    от две години и няколко месеца имам Самсунг 5112 а съпругата ми Самсунг 6112 и двамат сме много доволни от телефоните.Отскоро минах на един план на мтел-мбодлива на 100 безплатни минути към всички оператори.Имам един въпрос може ли на 5112 да се нулира времето за изходящи разговори на едната сим карта.От набрани влизам в опции от там в менъджър на разговори нулиране на таймери и до тук иска ми някъква парола пробвам четири 0 ,1234 ,четири 9 .Ходих в магазина от който го купих но там искат та му изтриват данните да го връзват на компютър. Знае ли някой дали Самсунг имат някъква универсална парола.
    Благодаря Ви предварително.
    ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

По-рано мисля че беше 6 бр. нули.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        По-рано мисля че беше 6 бр. нули.
        Здравейте
        Благодаря за отговора но не стават.
        Други предположения.
        ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

7777 или 4444
          When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
            7777 или 4444
            Здравейте
            И тези не стават.Когато телефона се изключи по някъква причина след като го включа не въвеждам никаква парола и за двете карти възможно ли е да търси паролата на самата сим карта която искам да нулирам.
            ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
              Здравейте
              от две години и няколко месеца имам Самсунг 5112 а съпругата ми Самсунг 6112 и двамат сме много доволни от телефоните.Отскоро минах на един план на мтел-мбодлива на 100 безплатни минути към всички оператори.Имам един въпрос може ли на 5112 да се нулира времето за изходящи разговори на едната сим карта.От набрани влизам в опции от там в менъджър на разговори нулиране на таймери и до тук иска ми някъква парола пробвам четири 0 ,1234 ,четири 9 .Ходих в магазина от който го купих но там искат та му изтриват данните да го връзват на компютър. Знае ли някой дали Самсунг имат някъква универсална парола.

Колега, опитай с 8 нули, при мен това беше кода..
              Нови части за:
              Уаз, Газ, Зил, Маз,
              Шкода, Авия, Жук, Ниса
              [EMAIL="botevgrad@gmail.com"]botevgrad@gmail.com[/EMAIL]

Коментар

Да повдигна малко темата. Нокия с две сим карти - NOKIA ASHA 305 или 308.
                Някой да има отзиви?

Коментар

Здравейте
                  Както по нагоре стана ясно имам Самсунг С 5212 и след една случка с друг телефон искам да попитам може ли по някъкъв начин телефонните номера който имам около 600 в памета на телефона да ги прехвърля по някъкъв начин на карта памет или в компютър.Двете сим карти който ползвам събират само по 250 номера.
                  ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Синхронизирай си Гугъл акаунта с телефона от настройките>> Accounts.
                    След това влез си в профила в Гугъл, цъкни на контактс и виж дали всичко е там.
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от константин трендафилов Преглед на мнение
                      Здравейте
                      Както по нагоре стана ясно имам Самсунг С 5212 и след една случка с друг телефон искам да попитам може ли по някъкъв начин телефонните номера който имам около 600 в памета на телефона да ги прехвърля по някъкъв начин на карта памет или в компютър.Двете сим карти който ползвам събират само по 250 номера.
                      Разбира се, че може. Просто му намери функцията backup. Прави всичко на един файл, а ти си го дръж където искаш.

Коментар

Re: Samsung duos - кой модел да избера?

"ON yoru phone go to contacts press option then select mark all then copy to other memory. your contacts is on your mmc other folders."

По принцип пише че си има функция за бейкъп, само не знам какъв формат е.
                        "От контакти изберете опции след това маркирай всички, после копирай на друга памет".

Коментар

Здравейте
                          Понеже нямам много време пробвах с два номера от телефонният указател.Прехвърлих ги в една папка в моите файлове на телефона и после с блутуут ги прехвърлих в компютъра в някъква папка контакти.Обаче номерата от указателя на телефона трябва да ги копирам един по един.
                          ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ

Коментар

Единия вариант е да синхронизираш целия си указател с Google, втория с MS Outlook /Outlook express/ локално на РС, а третия начин е да си направиш backup на всички записи в тел. указател на SD картата.
                            Понеже не сработи screenshot-а на Samsung-а, направих нескопосани снимки с другия GSM, само за да ти покажа най-простия начин за backup на указателя на SD картата:
                            1- влизаш в телефонния указател;
                            2- натискаш левия бутон /за допълнителни опции/ и излиза следното меню:

3- натискаш бутон Импортиране/Експортиране и излиза меню:

4- след това бутон Експортиране в SD картата, след което остава само да потвърдиш с бутон Да

На SD картата се създава файл с разширение .vcf. Ако се наложи можеш да си възстановиш всички записи в указателя, каквито са били в момента на записа на backup-а.
                            Дано да ти свърши работа това описание.
                            Поздрави!
                            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                            First impression is not always true. Get inspired.
                            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Леле, защо трябва да е просто като може да е сложно! Толкова ли е трудно да синхронизираш с Гугъл, а от там ги прави както искаш. Това е най-простия и сигурен начин.
                              LZ1PER

Коментар

Peppy, някои имат резерви да съхраняват всичко важно "някъде" във виртуалното пространство. Може би затова този начин за backup е решение за тях. Защо ти се струва толкова сложен? Според мен е достатъчно лесен и за създаване на backup, и после за възстановяване от него. Стига потребителят да се сеща от време на време да го прави, за да има актуално състояние на данните. Но това важи за всички начини - Google, Outlook и на CD картата.
                                Поздрави!
                                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                                First impression is not always true. Get inspired.
                                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X