Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте надеждна безплатна програма за родителски контрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Препоръчайте надеждна безплатна програма за родителски контрол

Мисля, че понякога дискретното наблюдение не върши работа в реално време. По-скоро ще донесе информация, че "коня е у ряката"... Не знам какъв е случаят ти и какво конкретно те тревожи, но правилният подход според мен е директен и откровен разговор и обсъждане. Ако имаш проблемен тийнейджър(ка), опитай се да му влезеш под кожата-т.е. отношенията ви да с по-скоро приятелски. Въпреки, че личният ми опит в отношенията ми с моите родители в тая възраст твърди, че ако това не е станало на по-ранен етап, вече е късно. Не споделя ли с тебе за деня си с подробности, без да разпитваш като гестаповец, значи връзката е прекъсната и дори да не прави нищо нередно, пак няма да ти каже. Просто търси начин за комуникация, това е всичко.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

До: Препоръчайте надеждна безплатна програма за родителски контрол

Не. Няма тревоги засега. В разговори, поне единични не вярвам. Все сравнявам с това, което аз съм правил и начина, по който съм отбивал подобни атаки. Просто е безсмислено, вярвайте ми! Какви ли не съм ги вършил под носа на родителите и просто знам, че ако не държаха на относително строг контрол, някои работи нямаше да се случат. Както и да е. Може би е редно да отворим една такава тема. По тази-посъбрах програми, но пък антивирусната полудява. Ще мина на хардуерно следене на клавиатурата. Това е в крайна сметка окончателното ми решение-една самоделна клюкарка, която "вижда" всеки натиснат клавиш. Другото - от историята.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X