Необходима ми е надеждна безплатна програма за родителски контрол. Само да върши мониторинг, без да ограничава достъпа.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Препоръчайте надеждна безплатна програма за родителски контрол
Свий
X
-
До: Препоръчайте надеждна безплатна програма за родителски контрол
Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнениеИмаше и такива със сканиране на клавиатурата-за паролите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнениеНеобходима ми е надеждна безплатна програма за родителски контрол. Само да върши мониторинг, без да ограничава достъпа.
Преди малко внучката (на 1.5г. хем беше под ръката ми ) падна от дивана и се удари, нищо сериозно, ама ми стана гадноМайка и на 2м.от нас, седи и учи за изпити, аз си играя с нея, придържам я за дрехата, ама за момент си отклоняваш вниманието и "туп...уаааа
"
Ако мислиш че с някакъв "римут кънтрол" ще направиш нещо, вярвай ми няма да стане0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Тук има малко инфо. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E0%F0%EE%EB%E0Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеТова е нещо повече от родителски контрол.
Между другото, май ще трябва и ограничаване...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнениеАбе - не е. Попаднах на разни тинейджърски сайтове... косите ми се изправиха какви ги пишат!
Между другото, май ще трябва и ограничаване...
Коментар
-
Ти пък сега... Длъжни сме в крайна сметка да реагираме според позицията, в която се намираме. Най-малкото което трябва да се прави е да се сдобиваме дискретно и навреме с информация. Иначе войната е изгубена.
Настръхвам като прочета 12-годишно момиче да пита "възможно ли е да съм бременна?". И то не едно. Подобни въпроси при 12-16 -годишните са ежедневно по няколко. А някои от постовете, дори и по моите, уж по-съвременни разбирания, направо ме сриват. Всичко си има граници. Не че не съм ги минавал, но е чист късмет, че не съм го отнесъл. Някои го нямаха...
Благодаря, Цвети!Последно редактирано от Еmil; 07-02-10, 23:03.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнение..Настръхвам като прочета 12-годишно момиче да пита "възможно ли е да съм бременна?". И то не едно. Подобни въпроси при 12-16 -годишните са ежедневно по няколко. А някои от постовете, дори и по моите, уж по-съвременни разбирания, направо ме сриват. Всичко си има граници. Не че не съм ги минавал, но е чист късмет, че не съм го отнесъл. Някои го нямаха...
Благодаря, Цвети!
Имам 2 дъщери на 9 и на 4. Мисля, че е важно да знам какви са им интересите и дискретно да проверявам. Засега хисторито върши работа2010 CRF 250 R
Коментар
-
Абе и аз така, ама...
Ще ти пратя на "лични" URL на сайта, за да прочетеш за какво става дума... Мисля, че има откровено клинични случаи. Ясно, че не всичко е истина, но пък става модел на поведение. Между другото, май не е зле за родителите да хвърлят по едно око профилактично, особено ако си познаят отрочетата като пишещи там...Последно редактирано от Еmil; 08-02-10, 11:55.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еmil Преглед на мнениеАбе и аз така, ама... Мисля, че има откровено клинични случаи.....не е зле за родителите да хвърлят по едно око профилактично,...Съгласен съм, а както колегата по-горе каза "хисторито" стига на първо време.....а за да не питат компа, си трява да ги накараш първо да споделят с теб, ако незнаеш отговора може да седнете пред клавиатурата и да ровите в "Гугъла" заедно....то си е заложено от природата малкото човече да вика "мамооо...." при проблем,...ама ние правим всичко възможно първо да го отучим от този "вреден" навик, а после като ни отреже, даваме мило и драго да му го създадем отново
опитай по стария метод
вербално. Говори с него, да разказва, да споделя, нека му стане навик, и не се опитвай да му втълпиш твоя начин на възприемане на света, просто му показвай къде може да се спъне, да се удави, ...да е подготвен. Другото е от бога.
Последно редактирано от дядо владо; 08-02-10, 14:27.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Виж това http://www.childdef.com/
Имай предвид, че антивирусната го третира като keylogger, както и всички програми от тоя тип.
Коментар
-
Няма грешка в комуникацията. Ясен добре обърна внимание. Знам какви ги вършех аз... Уж всичко точно и се казваше, докато не ми паднеше възможност за отклонение от програмираната траектория. Тинейджърски истории... И въпреки, че знаех всички рискове, май не съм се чудел много дали да премина границата. затова моята тактика е: дискретно наблюдение, без да се дава вид, че се следи ситуацията. Иначе ако го умее както мен това майсторство да казва винаги това, което родителят иска да чуе...Последно редактирано от Еmil; 08-02-10, 14:48.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар