Здравейте, проблема ми е следния: имам вградено Bluetooth Handsfree в автомобиле но се е вързало към телефона ми и сега неможе друг телефон да се върже казва ми memory is full, какво да направя за да го ростертирам и да мога да го свържа към новия ми телефон?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Bluetooth Handsfree
Свий
X
-
До: Проблем с Bluetooth Handsfree
По принцип може да изтриеш паметта за телефоните от каркита. Ако има дисплей няма вариант да няма опция за изтриване в настройките му. А ако е от тези на Parrot с двата бутона и врътката между тях - задържаш зеления и червения и то ти казва, че са изтрити телефоните. (А може и да е със задържане на врътката и единия бутон, но не помня на 100%.)
-
До: Проблем с Bluetooth Handsfree
Благодаря много, стана със задържане на двата бутона. Било лесно ама като незнае човек така еПървоначално публикуван от Nokian78 Преглед на мнениеПо принцип може да изтриеш паметта за телефоните от каркита. Ако има дисплей няма вариант да няма опция за изтриване в настройките му. А ако е от тези на Parrot с двата бутона и врътката между тях - задържаш зеления и червения и то ти казва, че са изтрити телефоните. (А може и да е със задържане на врътката и единия бутон, но не помня на 100%.)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар