Здравейте, проблема ми е следния: имам вградено Bluetooth Handsfree в автомобиле но се е вързало към телефона ми и сега неможе друг телефон да се върже казва ми memory is full, какво да направя за да го ростертирам и да мога да го свържа към новия ми телефон?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с Bluetooth Handsfree
Свий
X
-
До: Проблем с Bluetooth Handsfree
По принцип може да изтриеш паметта за телефоните от каркита. Ако има дисплей няма вариант да няма опция за изтриване в настройките му. А ако е от тези на Parrot с двата бутона и врътката между тях - задържаш зеления и червения и то ти казва, че са изтрити телефоните. (А може и да е със задържане на врътката и единия бутон, но не помня на 100%.)
-
До: Проблем с Bluetooth Handsfree
Първоначално публикуван от Nokian78 Преглед на мнениеПо принцип може да изтриеш паметта за телефоните от каркита. Ако има дисплей няма вариант да няма опция за изтриване в настройките му. А ако е от тези на Parrot с двата бутона и врътката между тях - задържаш зеления и червения и то ти казва, че са изтрити телефоните. (А може и да е със задържане на врътката и единия бутон, но не помня на 100%.)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар