Накъде вървят технологиите... Случайно ми попадна това:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Технология "Шесто чуство"
Свий
X
-
До: Технология "Шесто чуство"
Мда, идеално средство за манипулация на потребителя
. И ако не му покаже "зелен светофар", к'во? Ще си бърше задника с шума ли? Щото е the most ecological или както там се изцепи. Откъде-накъде някакъв калкулатор, свързан с интернет ще ми казва кое е стойностно и кое не? Аз, ако харесвам един писател или музикален изпълнител, друг ще ги смята за пълни загубеняци. Ама ако рейтинга им в някой сайт е висок, значи са супер и харесваш-нехаресваш, купуваш... Айде стига, бре, то бива промивка на мозъци, ама тия вече наистина се оливат.
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
-
Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеМда, идеално средство за манипулация на потребителя
. И ако не му покаже "зелен светофар", к'во? Ще си бърше задника с шума ли? Щото е the most ecological или както там се изцепи. Откъде-накъде някакъв калкулатор, свързан с интернет ще ми казва кое е стойностно и кое не? Аз, ако харесвам един писател или музикален изпълнител, друг ще ги смята за пълни загубеняци. Ама ако рейтинга им в някой сайт е висок, значи са супер и харесваш-нехаресваш, купуваш... Айде стига, бре, то бива промивка на мозъци, ама тия вече наистина се оливат.
Ще светне зелено в случай, че отговаря на заложените предварително от ТЕБ критерии за това с какви качества искаш да е тоалетната хартия.
Друг е въпроса, колко cool ще изглеждаш като се запознаваш с някой и започнеш да го сканираш, за да видиш аджеба кво пише в гугъл за него.Per aspera ad astra.
Коментар
-
Имам приятел който демонстрира софтуер който може да следи маркери по каквато и да е повърхност, и да представя всеки маркер като mouse pointer, и това още преди 3 години
За съжаление вече не е в България.One Planet, One Internet!
We Are All Connected!
Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

))
Коментар