Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Технология "Шесто чуство"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Технология "Шесто чуство"

Накъде вървят технологиите... Случайно ми попадна това:
    http://www.ted.com/talks/lang/bul/pa...xth_sense.html
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

До: Технология "Шесто чуство"

Брей (или УАУ дет' се вика сега)!
    Това май е продължение на темата за интернета след пет години.
    Забележително!
    Само фразата накрая не ми хареса - тази за мозъчия имплант "Шесто чувство"...

Коментар

Голяма работа.Просто да не повярваш.Дан Браун ряпа да яде.

Коментар

Мда, идеално средство за манипулация на потребителя. И ако не му покаже "зелен светофар", к'во? Ще си бърше задника с шума ли? Щото е the most ecological или както там се изцепи. Откъде-накъде някакъв калкулатор, свързан с интернет ще ми казва кое е стойностно и кое не? Аз, ако харесвам един писател или музикален изпълнител, друг ще ги смята за пълни загубеняци. Ама ако рейтинга им в някой сайт е висок, значи са супер и харесваш-нехаресваш, купуваш... Айде стига, бре, то бива промивка на мозъци, ама тия вече наистина се оливат.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
          Мда, идеално средство за манипулация на потребителя. И ако не му покаже "зелен светофар", к'во? Ще си бърше задника с шума ли? Щото е the most ecological или както там се изцепи. Откъде-накъде някакъв калкулатор, свързан с интернет ще ми казва кое е стойностно и кое не? Аз, ако харесвам един писател или музикален изпълнител, друг ще ги смята за пълни загубеняци. Ама ако рейтинга им в някой сайт е висок, значи са супер и харесваш-нехаресваш, купуваш... Айде стига, бре, то бива промивка на мозъци, ама тия вече наистина се оливат.

Ще светне зелено в случай, че отговаря на заложените предварително от ТЕБ критерии за това с какви качества искаш да е тоалетната хартия.
          Друг е въпроса, колко cool ще изглеждаш като се запознаваш с някой и започнеш да го сканираш, за да видиш аджеба кво пише в гугъл за него.
          Per aspera ad astra.

Коментар

Имам приятел който демонстрира софтуер който може да следи маркери по каквато и да е повърхност, и да представя всеки маркер като mouse pointer, и това още преди 3 години
            За съжаление вече не е в България.
            One Planet, One Internet!
            We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Това е класически случай за псевдонаука.
              Има един филм по въпроса на Чарли Чаплин, казва се Модерни Времена.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ние си мечтаем за щуротии, а хората вече го произвеждат. Както имаше един лаф преди време - всичко което виждаме, като нови технологии във фантастичните филми, ще бъде реалност след време.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X