Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отказ от услугите на abv.bg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Отказ от услугите на abv.bg

Не. Проблемът беше от месеци, а аз не съм правил нищо с компютъра. Нито умея, нито придобиването на такива умения ме интересува. За съжаление отдавна нямам повод да го използвам като изчислителна машина, и тогава не ме интересува особено, освен като пишеща машина тука.

Коментар

Аз лично нямам проблеми с АБВ.БГ.
      Харесвам транситератора им от латиница на кирилица - много добър, пък понеже съм администратор на два форума, ми се налага да го ползвам и препоръчвам.
      Другото хубаво нещо е dox.bg - ааадски бърз достъп.
      Но все пак, дори само платения достъп през POP3 е достатъчен повод да бъдат зарязани завинаги!
      Не че два лева месечно ще обърнат нечий бюджет, но дребната селяния трябва да бъде сурово наказвана.

П.П.
      Сетих се и за онези смешници atol.bg, които също се опитват за изнудват за парички. Ало, красавци, има facebook, twitter, myspace... я си седнете малко по местата.
      Георги Тонев

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Не. Проблемът беше от месеци, а аз не съм правил нищо с компютъра. Нито умея, нито придобиването на такива умения ме интересува. За съжаление отдавна нямам повод да го използвам като изчислителна машина, и тогава не ме интересува особено, освен като пишеща машина тука.
        Ейй стефане аз тебе много те уважавам, ама понеже работя IT подръжка и ужасно се нервирам когато някой човек който не разбира много от компютри почне да ми обяснява че бил сигурен че проблема не е при него защото не бил правил нищо. В повечето случаи в практиката ми е точно обратното.
        Та направи един тест с нечий лаптоп на твоя нет и ще разбереш проблема дали е в "телевизора" или във провайдера.

Само да не ми се обидиш сега.

П.С. Случайно да имаш менте рутер преди РС-то?
        Аз от доста време се боря с няколко Zyxel-a който неизвестно защо не признават сайта абв и зареждат само началния фрейм т.е. горната част на началната страница и почва едно чаканее и дотам
        Ники

Коментар

Сега вече след като поправките в ЗЕС вече минаха на първо четене отказът от услугите на abv.bg е почти наложителен.
          My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

И аз има регистрация в abv-то , повечето регистрации са ми там и съм доволен за сега, но и не изисквай много де
            Направих си скоро и gmail, но все още повечето неща са ми на abv-to

Коментар

Не, нищо няма. От улицата жицата влиза право в компютъра.
              Проблема си го има пак. А това забавяне го няма на никое друго място където ходя, само на входа на абв. Стои, чака, после по някое време се показва прозорец че не е затворен скрипт, като го затворя на ръка, пак тръгва. Значи проблема трябва да е в оня сайт. Че и целия компютър в това време виси и чака. Вярно че е стар и слаб, ама преди време тоя номер го нямаше.

Коментар

Изобщо не е сигурно, че проблема е в сайта. Аз имам същия проблем, когато го отварям с експлорър, но сайтът върви идеално, ако се отвори с модзила. На други компютри е различно. Проблемът е с браузера, може би и с кукита, но не е в сайта. Подобни неща ми се случиха и в други сайтове, например youtube, днес.бг. Правят ги да вървят само с последната версия на определени браузъри.
                www.offnews.bg

Коментар

Проблема си го има пак. А това забавяне го няма на никое друго място където ходя, само на входа на абв. Стои, чака, после по някое време се показва прозорец че не е затворен скрипт, като го затворя на ръка, пак тръгва. Значи проблема трябва да е в оня сайт. Че и целия компютър в това време виси и чака. Вярно че е стар и слаб, ама преди време тоя номер го нямаше.
                  Много просто. Сложили са ОЩЕ НЕЩО на и без това претрупаната заглавна страница, което е надделяло над мощността на стефановия изчислителен център.

Стефане, сложи си Flashblock. Приятна полезност, пресичаща опитите да ти счупят процесора от глупости.

Коментар

При моите РС абв-пощата работи достатъчно бързо, рядко забавя до 10-15 секунди зареждането на главната страница. Имам някои потребителски бележки относно организацията на пощата, които им пратих.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Тъй де, сложили са. Нали затова ги овиквам. Сам не мога да им дам съвет, защото нищо не разбирам.
                      Тука има Мозила, и май някакви блокировки и включваха. И други ли трябва?

Коментар

Тъй де, сложили са. Нали затова ги овиквам. Сам не мога да им дам съвет, защото нищо не разбирам.
                        Тука има Мозила, и май някакви блокировки и включваха. И други ли трябва?
                        Явно. Напомни ми като те навестя.

Коментар

В интерес на истината и аз неколкократно в последни дни имам Забавяния при работа с "абв-то"

Коментар

Там ще да е проблема.....старите и слабите неща ВЕЧЕ не вършат работа..... Живота ни иска млади и силни.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X