Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отказ от услугите на abv.bg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отказ от услугите на abv.bg

НЕ освождавам адреса sdk на въпросния сайт, но заявявам че НЯМА да използвам услугите му, докато поддържа сегашната си полика.
    Не ме интересува дали имат проблеми със желязото, или само с рекламата. Не ме интересуват също така примитивните опити за новинарстване на въпросното място, нито откровенно дебилните коментари. Заради които, вероятно, чакам по две минути достъп до обявената все пак като безплатна, поща.
    Съжалявам, момчета и момичета, но не е моя работа да озаптявам вашите скриптове. А по моите мерки, вашите действия са просто свинство.
    Може да ми отговорите при конкурентите, например на yandex.ru, там е същото, просто с тройка на края. Без съмнение ще публикувам тук отговорът ви. Но от безобразията ви се уморих, понякога имам и друга работа, освен да крепя рейтинга ви.

До: Отказ от услугите на abv.bg

И аз ползвам АВV ,но не чакам 2минути да влезна.Виж да не е другаде проблема.Иначе ако чаках по 2минути със сигурност и аз щях да се откажа от услугите им.
    "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Разправям ти аз, че са самодейци,... те и яндекса бяха, както и всички други, ама мащабът възпитава.

Коментар

При мен няма такива проблеми, веднага се логвам и влизам.Всъщност пощата ми не знам как съм я настроил, но ми излизат само двете прозорчета за логване.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          НЕ освождавам адреса sdk на въпросния сайт, но заявявам че ...
          За абв-то няма да коментирам изобщо, но ако няма да освобождаваш адреса и го ползуваш, няма ли да е по-лесно и по-бързо, че и по-удобно да минеш на POP3 на компютъра, който използуваш най-често?
          Аз лично ползувам мейл-клиента на Опера-та, има и доста други.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Всеки има право да НЕ Ползва услугите им, "На Харизан Кон, Зъбите се не Гледат" има една Народна Мъдрост. Щом е Безплатно, какво му търсиш кусури, виж ако си платил, трябва да си Взискателен. Ползвам АБВ-то (както и много други) от много години и Нямам Никакви Забележки, дори съм изненадан колко добре работи (щото от безплатните неща, не очаквам чудеса).
            Но Щом си решил, Светът е Голям и Пълен с Безплатни Пощи, Гугъл, Йахууу, ХотМеил..............

Коментар

И аз отдавна се отказах от абв.бг, не, че са крайно лоши. Ограничих се на 2 пощи - yahoomail и gmail. С настройките който направих с времето съм повече от доволен. На гмаила спам филтъра е перфектен и скоро освен другите благинки си настроих да получавам смс-и когато получа мейл. Сега знам, че съм получил писмо 10 секунди след като е в инбокса. А спам да влезе в инбокса ми е 1 на 1000 до тук.

Коментар

На мен абв не ми е правил порблем

Коментар

При мен АБВ не се бави.
                  Рекламните банери (ако това е нещото което те дразни) се лекуват много лесно. Ако си с Файрфокс, от страницата за плъгини добавящ Adblock и NoScript и драмата приключва, при това с всички сайтове.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Аз си имам собствени сайтове и домейни... ама все ме мързи да направя стъпката да зарежа АБВ-то... А много отдавна имам много по-добро решение...

Коментар

Имам реален случай - трябваше да ми изпратят документ. Сканираха ми го и пратиха като attachment през abv. Паралелно с това - ксерокопие на документа по пощата. Ако щете вярвайте, хартиеният плик дойде преди attachment-a през abv. А ми беше спешно и важно.
                      Освен това мейлът за спамене си го бях направил на АБВ. Регистрирам се в някой форум - и о-чудо! Мейлът вземе та пристигне след ден-два...
                      Има си yahoo, има си gmail. Вярно, че abv са безплатни, тия проблеми за които пиша са отпреди 5 г. ... пооправиха се напоследък, ама не ме кефят. Сървърите им са на java и лесно се клъстеризират. Подозирам ги в пинтилък.
                      Последно редактирано от Rabin; 29-12-09, 13:16.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                        Имам реален случай - трябваше да ми изпратят документ. Сканираха ми го и пратиха като attachment през abv. Паралелно с това - ксерокопие на документа по пощата. Ако щете вярвайте, хартиеният плик дойде преди attachment-a през abv. А ми беше спешно и важно.
                        Освен това мейлът за спамене си го бях направил на АБВ. Регистрирам се в някой форум - и о-чудо! Мейлът вземе та пристигне след ден-два...
                        Има си yahoo, има си gmail. Вярно, че abv са безплатни, тия проблеми за които пиша са отпреди 5 г. ... пооправиха се напоследък, ама не ме кефят. Сървърите им са на java и лесно се клъстеризират. Подозирам ги в пинтилък.
                        Такива проблеми не съм имал никога, а имам поща в АБВ още преди да бъде пусната официално като услуга (затова и ми е "гъзарски" адреса - philip@...)

Но Стефан е прав - напоследък интерфейса на стартовата страница се претрупа... Аз търся нещо като Гугъл - бързо и точно в целта

Коментар

Аз ползвам abv пощата от доста време насам и съм доволен.
                          Още повече се зарадвах, като видях, че отскоро има и Ад-Он (Abv Notifier) за огнената лисица
                          https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/13946

Там пък е още по-лесно - чуквам с мишока на иконката долу в дясно и мейла направо се отваря. Сложил съм си такива mail notifier-и и за Yahoo и Gmail - много е удобно.
                          Иначе Gmail го ползвам от къщи през POP3 (защото е безплатно ).
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Проблема със сигурност не е в моя компютър, най-малкото, защото нито знам как, нито имам желание да ровя в него. Доказателството:

Не знам дали персонала на abv.bg чете тоя форум, но съм длъжен да кажа че днес проблемът го няма. Всико работи както трябва. По въпроса не съм правил нищо, освен отварянето на тая тема.
                            Така или иначе, се радвам че вече всичко е наред.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Проблема със сигурност не е в моя компютър, най-малкото, защото нито знам как, нито имам желание да ровя в него. Доказателството:

Не знам дали персонала на abv.bg чете тоя форум, но съм длъжен да кажа че днес проблемът го няма. Всико работи както трябва. По въпроса не съм правил нищо, освен отварянето на тая тема.
                              Така или иначе, се радвам че вече всичко е наред.
                              Причини може да има много. Да им е бил натоварен сървъра (случва се, хора сме), между провайдера на АБВ и твоя да е имало проблем с някой от каналите за връзка (така заявките ти обикалят отдалеч и има т.нар. "лаг"), компютъра ти да е хванал лека настинка... и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X