Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RS232C to USB или ну китаец, ну погоди!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: RS232C to USB или ну китаец, ну погоди!

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    .........................................................................
    .........................................................................................................
    Обаче понякога наистина ми трябва, особено откак си потроших старото Вайо, а на новите лаптопи RS-а го сметнаха за излишна екстра. Кажи ми какво да направя, когато огромна част от по-старата апаратура си е твърдо на RS? .............................................

За целта имам два лаптопа .... един "нормален" и ... един "морално остарял" ама с тъч-скрийн и с COM .........
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      PCMCI -> RS
      Не съм ги заглеждал на сериозно, и аз не знам защо. Остава да имат и управляем чарджър, да поддържат и двата стандарта (на мен по-често ми трябва 0-5V) и направо си купих такова.

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
      За целта имам два лаптопа .... един "нормален" и ... един "морално остарял" ама с тъч-скрийн и с COM .........
      И това е вариант, ама нещо не ме кефи. На дъртелите все ядове с батериите, а твърде често ми се налага да съм на батерии... пък и да мъкна два лаптопа май ще ми дойде в повече
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Има разширителни карти за лаптоп PCMCIA към RS232.Пак китайска за 8 долара, пристига с драйверите си.
        Използвам такава за CAT интерфейсите на трансиверите ми.Не създава никакви грижи.За разлика от преходниците USB към RS232.
        Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

е за едно и също говорим де..

два сандъка са си дерт, еле батерията на по-дъртия , с COM-а ...

оная измишльотина, дето говорих за нея, върши работа, учудващо...

Коментар

А има ли как това чудо да се подкара под DOS? Идеята е на машина без серийни портове или с 1 порт да се изкарат 2.
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
              е за едно и също говорим де..
              два сандъка са си дерт, еле батерията на по-дъртия , с COM-а ...

оная измишльотина, дето говорих за нея, върши работа, учудващо...
              Убедихте ме, тия дни наистина ще си купя. Гледам, че тук са към 32кинта.

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
              А има ли как това чудо да се подкара под DOS? Идеята е на машина без серийни портове или с 1 порт да се изкарат 2.
              Все още ли говорим за лаптопи? За десктоп си има направо платки за PCI, с малко ровене ще се намерят и за ISA ако трябва... веднъж вече търсих, когато хлапетата на един познат бяха навряли джойстик от китайска ТВ игра в ком-порта на служебния комп
              За USB и за PCMCIA преходниците съм виждал драйвери за W98, но чак за дос... не знам.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X