Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Контрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Контрол

Цвети кажи какво има ли ефект забраната ????
    SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
    +359 0878 888 874
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от Jango Преглед на мнение
      Цвети кажи какво има ли ефект забраната ????
      Да, спрях го. Обаче достъпа до папката hosts е свободен и явно са попитали някой по- на ти как да се оправи и пак си влизат във фейс бук.
      Сега мисля друго. Пак да си се забрави от hosts, но някак си не всеки да има достъп до тази папка. Я кажете...Парола на папка или какво?
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Щом има достъп до хостс файла значи работи с права на администратор - което не е никак никак добра идея.
        When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Извинете, ама да питам. Какво толкова го приказват тоя Феисбук? Какво се случва там, което да не е за подрастващи? Гледам, че и Нова ТВ имат страница там.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
            Да, спрях го. Обаче достъпа до папката hosts е свободен и явно са попитали някой по- на ти как да се оправи и пак си влизат във фейс бук.
            Сега мисля друго. Пак да си се забрави от hosts, но някак си не всеки да има достъп до тази папка. Я кажете...Парола на папка или какво?
            Чии е всъщност компютърът?
            Парола на папка - трудно, но може да се направи ограничен профил - хем няма да пипа други неща, които не са му работа.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Извинете, ама да питам. Какво толкова го приказват тоя Феисбук? Какво се случва там, което да не е за подрастващи? Гледам, че и Нова ТВ имат страница там.
            Както всеки сайт, чието съдържание се прави от потребителите му, а контрол (модерация, понашему) няма. Има всичко.

Коментар

...
              Виж как познах, че младежта не е за подценяване Дори да направиш ограничен профил - през safe mode пак ще го модифицират ако искат. Windows не e Linux. NTFS позволява контрол на ниво файл от файловата система, ама аз не съм виждал на живо това да работи. Може да говориш с доставчика на нета да ти филтрира сайта, не че няма начин да се тунелират, ама си е вече пo- advanced. Ако излизате през рутер е още по-лесно.

Коментар

Да решението на проблема е в рутера , резнеш ли го от там после е по-трудно да се заобиколи не че няма начин .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                  през safe mode пак ще го модифицират ако искат. Windows не e Linux.
                  И какво точно ще направи през safe mode? Има точно същите права, като в обикновения режим. А ако знае админска парола, все тая и без safe mode.

Windows и Linux файловите системи се държат доста еднакво в това отношние. NTFS досега не ми е пропускал хора без права, а и не само на мен. Единствената разлика, за която се сещам, е че това, което повечето линукси имат като safe mode (режим с 1 потребител) за не-администратори е напълно недостъпно.

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                    Да решението на проблема е в рутера , резнеш ли го от там после е по-трудно да се заобиколи не че няма начин .
                    о, клечка за зъби и рутерът е като нов

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      И какво точно ще направи през safe mode? Има точно същите права, като в обикновения режим. А ако знае админска парола, все тая и без safe mode.

Windows и Linux файловите системи се държат доста еднакво в това отношние. NTFS досега не ми е пропускал хора без права, а и не само на мен. Единствената разлика, за която се сещам, е че това, което повечето линукси имат като safe mode (режим с 1 потребител) за не-администратори е напълно недостъпно.
                      Извинявам се за неточното инфо, заради едно Postgre минах на NTFS, предпочитам си FAT... но не съм разчитал на защита oт файлова система. С клечката и рутерът - ами ако рутерът е извън залата не виждам как ще стане.

Коментар

Ако ставаше в спиране на нета, отдавна да съм "изскубала кабела", така де отдавна да съм го спряла, обаче програмата, с която работим й трябва интернет, така че няма вариант да бъде спрян.
                        Фейс бука е нова дъвка на праните дънки.
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Парола на папка - трудно, но може да се направи ограничен профил - хем няма да пипа други неща, които не са му работа.
                          Колегата е отговорил много точно.
                          "Парола" (не е парола, а забрана за писане в папката) на папката може но така или иначе трябва да влиза с отделен акаунт за да забраниш само неговия достъп за писане, а системните акаунти да са ок, което си е по заобиколно от създаването на обикновен акаунт (да не е администраторски).
                          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                            ... предпочитам си FAT...
                            Преразгледай си предпочитанията, това сериозно. Като на колега.

Коментар

Ако ставаше в спиране на нета, отдавна да съм "изскубала кабела", така де отдавна да съм го спряла, обаче програмата, с която работим й трябва интернет, така че няма вариант да бъде спрян.
                              Фейс бука е нова дъвка на праните дънки.
                              Гледам програма се търси или се е търсела ? Folder Lock върши чудесна работа.Слагаш си паролка и чакаш докато я хакнат.Ако я "бутнат" тоз човек е много зарибен по фейсбука - няма оправия.

Коментар

Или пък си сложи програма за следене на пароли. После им вземаш паролата за Фейсбука, влизаш, променяш я, а може и други весели поразийки в профила, и гледаш сеир.
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X