Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спам от руснаци в ICQ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спам от руснаци в ICQ.

Хубаво нещо е джаберът. Но кой го ползва?

Коментар

И през "джабер" минах... като се замисля, май не знам нещо, което да не съм опитвал...
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        И през "джабер" минах... като се замисля, май не знам нещо, което да не съм опитвал...
        Там няма с кого да говориш. Иначе, повечето програмчета, за които говорим, го умеят и джабера.

Коментар

Имаше, бре, имаше... ама тези с които експериментирах, също се отказаха... вече не помня какво не му харесахме...

Коментар

Тия руски девойки ми се предлагат и на мен почти ежедневно в пощата. Ползвам Gmail и за сега всички си заминават във спам папката и няма промъквания във входяща поща. В същото време не съм намирал писма, които не са спам в спам папката. Вярно е малко досадно да се трият, но пък мисля, че антиспам защитата на Gmail е добра и не отнема много време. Освен това за разлика с абв, в gmail, като изтриеш нещо от спам папката, направо си заминава, а не отива в кошчето. Разбира се филтри едва ли биха ми помогнали, щото изпращат от всякакви мейли, кати и често писмото е изпратено от "аз". Няма пълен кеф. Като искаш нови технологии и интернет, ще трябва да понасяш и известно количество спам.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

всъщност, той (jabber) е истинското нещо. Стандартно, отворено, мислено. Всичкото друго е чалга, казано на стефански.

Коментар

Ако питаш Стефан, освен GPS, всички комуникационни клиенти и софтуери, също трябва да се забранят, със закон!

Коментар

За разлика от Стефан аз съм грамотен в тази тема. Затова казвам, че ICQ е чалга, а jabber - не е, въпреки, че е възникнал по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Точно тя е малко дървена. Но и тя прави само каквото и кажеш.

Има една досадна подробност за ICQ програмите като цяло - трябва да се сменят от време на време. Важи включително за официалната. Просто галфоните от AOL от време на време нарочно сменят нещо в протокола за обмен.
                    Не важи за официалните. На един компютър имам архаичното ICQ Pro инсталирано преди много години и си работи. Дори не е ъпдейтвано, защото предлага да стане на на по-нова версия, а на искам. Явно знаят какво точно да сменят... Иначе наистина досадното при всички неофициални клиенти е, че от време на врме спират да работят. А при някои, най-вече Миранда, е възможно да минат няколко дни, докато излезе нова работеща версия...
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Между другото в една от скорошните версии на QIP има вирус. Вируса не е активен и се е вмъкнал от заразен компютър на един от програмистите.
                      Та сканираите си QIP директориите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X