Обява

Свий
Няма добавени обяви.

избор на Full HD 1080 Камера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: избор на Full HD 1080 Камера

А CANON HV4O не е ли по добра,снима на мини ДВ касета и няма компресия и можеби качеството ще е по добро.

Коментар

Аз имам ей тази
      http://cgi.ebay.co.uk/NEW-JAPAN-8Z-F...lenotsupported
      Този клип е правен с нея
      http://www.youtube.com/watch?v=8qsqIIaQ1lQ

http://www.youtube.com/watch?v=Oc9V2M9Am2w
      Това е китайска реплика на панасоник и е доста сполучлива според мен!

Коментар

Много е важно ако имате възможност да поснимате малко с камерата и после да видите заснетия материал преди да я купите.
        От една година съм с HV20. За качеството на картината нямам никакви забележки, но има няколко причини, които ме карат да си мисля, че това няма да е моята камера:

- Копчето за приближаване и отдалечаване е много малко и с него не се работи лесно.
        - Менютата са по-различни и неинтуитивни от тези на Сонито.
        - Няма изведен на корпуса бутон за бърз преглед и корекция на последната снимана сцена.
        - Много ме дразни стабилизацията на картината. Толкова е добра, че когато правя фарт стабилизацията заковава предния кадър и сякъш насича картината. Мисля, че това може да е и софтуерен проблем и трябва да пробвам да я флашна някъде.

Според мен е вярно това, което казват: Фотоапарат - Canon, камера – Sony.

Относно носителя, аз съм избрал мини касетка заради по-доброто качество (поради по-малката компресия при запис), възможността за замяна, по-надежната конструкция и това, че после остават като допълнителен архив.
        Едва ли качеството е осезаемо по-лошо и при хард диска и флаш паметите, защото все пак става дума за любителски записи, които се гледат на телевизор от 4-5 метра разстояние и най-важното при тях е емоцията която съдържат.

Разликата в качеството на заснетия материал обаче в сравнение с не HD камерите е ОГРОМНО!

Коментар

за фотоапарат канон съм съгласен но за камера сони за да е добра трябва да е във високия ценови клас от около 900-1000 лева за да снима що годе добре много по доволен съм от канона само че японска сглобка което важи и за сонито и пак около тази цена но все пак всичко е личен избор
          vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
          Suzuki GSR600 98 hp
          Nissan Pathfinder 174 hp
          0878222 три 3 шест

Коментар

Панасоник HDC-HC300.

Коментар

От личен опит препоръчвам Canon SX1 IS - фотоапарат 10 Мегапиксела, и снима клипове във FULL HD стерео, 20х оптичен зум.
              За снимане на кратки клипчета е много подходящ.
              Друг съществен плюс му е че може да снима и в режим 16:9 снимките, тогава стават 8 мегапиксела.
              И когато си ги разглеждаш после на екрана на монитора ти изпълва целия екран. Това важи за монитори 16:9, разбира се, но аз доста отдавна не съм виждал монитор или лаптоп 4:3.
              www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
              0898777327

Коментар

Купих си камера CANON HV40 избирах я 3 месеца и съм много радостен от качеството на снимания материал.Препоръчвам .

Коментар

Честито, колега!
                  С удоволствие да си я ползваш!

Явно вече си направил сравнение със материала, заснет със старата камера. Аз като си гледам моите направо се чудя как едно време ми е харесвало качеството.

Кажи нещо повече. Може да е полезно при избора и на някой друг.
                  Като гледам на външен вид е абсолютно същата като HV20. На мен лично ми е малко неудобно да работя с нея - копчето за приближаване и отдалечаване ми е малко, а и при снимане или пауза натискам по-често шатъла вместо спусъка.

При снимане на панорама, движението на кадъра насечено ли е или плавно?

Коментар

Първоначално публикуван от Felix Преглед на мнение
                    Честито, колега!
                    С удоволствие да си я ползваш!

Явно вече си направил сравнение със материала, заснет със старата камера. Аз като си гледам моите направо се чудя как едно време ми е харесвало качеството.

Кажи нещо повече. Може да е полезно при избора и на някой друг.
                    Като гледам на външен вид е абсолютно същата като HV20. На мен лично ми е малко неудобно да работя с нея - копчето за приближаване и отдалечаване ми е малко, а и при снимане или пауза натискам по-често шатъла вместо спусъка.

При снимане на панорама, движението на кадъра насечено ли е или плавно?
                    Сравнение напражих и разликата като се свърже на плазма е много голяма.Камерата си има прогресив за разлика от предходните модели.За панорамата при мен всичко е нормално.Досега всичко ми пасва на ръката и нямам забележки.

Коментар

През HDMI ли свързваш камерата и телевизора?

Коментар

Първоначално публикуван от Felix Преглед на мнение
                        През HDMI ли свързваш камерата и телевизора?
                        ДА.

Коментар

От: До: избор на Full HD 1080 Камера

Здравейте!Смятам да купувам камера.Спрял съм се на следните Canon HF-R46, Sony HDR-CX220, Panasonic HC-V110EG и Samsung HMX-90BP .Като цена и параметри са близки.Коя да избера?

Коментар

От: избор на Full HD 1080 Камера

Канона.
                            В Youtube има доста сравнения,виж ги
                            Пътят е целта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                            X