Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за радио в Ситроен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за радио в Ситроен

Ми какъв, май че е сив. Голям. Нищо не им разбирам на колите.
    Гръмнахте ми мозъка Имах чувството че не бива да питам, ама нали да помогнем на човека ... Като се върне в понеделник, ще го накарам да чете сам. И ще го мислим.

Коментар

Имам един трансмитер, ползвал съм го няколко пъти и отдавна само ми седи. Вземете го, пробвайте ако ви хареса е ваш. Трябва само "флашка" с мр3-ки.
      Поздрави!
      VARADERO SD2

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Френска служебна под гаранция бих карал без никакви угризения. Но само в тази комбинация
        Ъхъ... Много съм доволен... От конкретната създала се такава ситуация при мене

А Стефане, взимай касетка преобразувател. Чисто нова е 5 лева с ДДС. Неудобството е кабела и че трябва да сменяш батерийки на плеъра. Но пък плеъра си го пускаш в джоба като слизаш от колата и нямаш грижи.... А блутут няма да има със сигурност.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          Айде стига с тия Ф-та ....

Ако е фела..о няма да се дърпате .... нали ...
          Тц, тцъ, тцъ....

Закова ме.
          Точно и на място.

Млъквам

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
            Ъхъ... Много съм доволен... От конкретната създала се такава ситуация при мене

А Стефане, взимай касетка преобразувател. Чисто нова е 5 лева с ДДС. Неудобството е кабела и че трябва да сменяш батерийки на плеъра. Но пък плеъра си го пускаш в джоба като слизаш от колата и нямаш грижи.... А блутут няма да има със сигурност.
            Мали, тоз ТИР бил Рено бе Френските са си екстра - от опит го казвам.
            Иначе касетката е 5 лв, но само с касетка не става. Трябва си и плейър.
            Що не им правят аудио-входове масово на тия свирки по колите бе. Нито е сложно, нито е скъпо. Ще си вкарваш музиката през глава, която индуктира в главата на касетофона. Извращение.
            Иначе ако няма плейър може да се вкара музика евтино и по друг начин. Едно старо CD за компютър. Ще го закачи някъде, ще му подаде 12В(и 5 през 7805 да речем) и пей сърце. Колко ще прескача по дупките идея си нямам.

Коментар

Първоначално публикуван от solenoid Преглед на мнение
              Едно старо CD за компютър. Ще го закачи някъде, ще му подаде 12В(и 5 през 7805 да речем) и пей сърце. Колко ще прескача по дупките идея си нямам.
              това не става.
              първо - заради прескачането по дупките - няма никаква шокова резистентност..

второ - отдавна няма CD-ROM устройства за компютри - отдавна измряха

трето - още по отдавна изчезнаха тези устройства, които имат бутон Плей -и другите за управление.
              Без тях нещата се обезсмислят

Коментар

Помислих, че щом аз имам, може и други да имат. За прескачането съм чувал,че противно на очакванията се държат добре в кола. Само съм чувал обаче. То си е и до кола и до път и до окачване на ЦД-то.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  .... мами правилото на 3-те Ф

ни Форд, ни Фиат, и
                  и нищо Френско.....
                  Сещам се и за 4-то Ф - Фолксваген Същото брои ли се към правилото? Или е изключение?

Коментар

За Фолкса не знам, но важи за Фсичко старо...
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ако говорим за фабрично радио на Ситроен от тея години ... трудно ... Вероятно говорим за Медион или Блаупункт, които по това време не са се основавали на никакви стандарти ... И съответно почти нищо друго не можеш да закачиш, без да е правено специално за Ситроен или Пежо.
                      Според мен най-безболезнено е с трансмитер-четец на флашки. Муш в запалката, настройваш радиото, буташ "Плей" и тръгва. Даже вече има и такива с дистанционно, та да не се отплесваш докато си търсиш песен.
                      Другия вариант е с тази касета-адаптер, но при нея се износва механизмът на касетното гнездо, защото върти през цялото време.
                      Това като идеи от мен.

Коментар

Най-евтиното решение е да се изкара вход за ниско ниво. За целта трябва поне модела на колата. Годината не стига.

Някога съм свалял касетофон от Ситроен. Не беше нищо сложно, имаше някакви болтове над пепелника, после май се сваляше декоративна лайсна и крепежа на касетофона ставаше явен.

Коментар

Там е станала една история ... Ама цивилни, кво да ги правиш))
                          Отишли, купили "джаджа дето да свири". Дали им. Обаче тя била "няква друга и не могла". Обаче можело "кат и се тури една друга джаджа, и да стане още по гот". Взели и нея. Освен това още някви джаджи, и едни други, и сега в тая кола има пиши го студио
                          Но не стои в нея, понеже "свири толкова хубаво, и в къщи няма такова, супер, редим ти!", и я слушат навсякъде, даже и в колата
                          Обаче не мога да разкажа какво е. Казаха ми, ма нали и аз голям спец по музиките, нищо не разбрах и не запомних разбира се Обаче джаджите верно са много красиви и мигат шарено.
                          С две думи - друг път като питам такива неща - направо ми казвайте да млъкна. Че се шашардисвам от купища напълно чужда информация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X