Колата е от 2000 година, радиото е фабричното, с касетофон. Възможно ли е това чудо да има блутут или инфрачервен порт, или по ония години нямаше? И има ли друг начин за вкарване на мп3, освен през касета - адаптер? А те пък съществуват ли още?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за радио в Ситроен
Свий
X
-
До: Въпрос за радио в Ситроен
Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнениеИма начин през FM-трансмитер......О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеКолата е от 2000 година, радиото е фабричното, с касетофон. Възможно ли е това чудо да има блутут или инфрачервен порт, или по ония години нямаше? И има ли друг начин за вкарване на мп3, освен през касета - адаптер? А те пък съществуват ли още?
аз ще ти го подаря, ама като си платиш доставката...
и ...
става безумно скъп -
една касета, една глава, една жица...дотук нищо..
и ЕКОНТ - ауууууу...
Коментар
-
Чакайте, че тя работата стана по-дебела.
Значи, джаджата е това:
http://www.esell-bg.com/product_info...e3fc86a8f6f1c2
Уж не е за десет лева, но чува мотора. Не може да се слуша. Радиото само по себе си свири нормално. Какво се прави тогава - филтър на запалката ли? Или все пак то е умряло?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеЧакайте, че тя работата стана по-дебела.
Значи, джаджата е това:
http://www.esell-bg.com/product_info...e3fc86a8f6f1c2
Уж не е за десет лева, но чува мотора. Не може да се слуша. Радиото само по себе си свири нормално. Какво се прави тогава - филтър на запалката ли? Или все пак то е умряло?О899 2б2 1З2
Коментар
-
Ако радиото може да управлява сд чейнджър, можеш да му сложиш харддрайв с мп3-ки който да лъже радиото че е чейнджър. Едно време не бяха евтини, но в нета май вече има и разни комплекти да си направиш сам. Само интерфейса е някакъв специален, останалото са стандартни части. В идеален вид представлява хд на шейна, която може да се вади от устройството за да си я занесеш в къщи да си зареди музика от компютъра. После го щракваш обратно и си слушаш. Май вече са някакви USB адаптери - от едната страна интерфейс за въпросната кола, от другата страна просто бодеш драйва в usb-то като нормален преносим драйв.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Това чудо е набутано в ъъъ ... таблото, или каквото там има тая кола. Някви безкрайни пластмаси, колкото маса за пингпонг. Вижда ми се абсурд да се извади без флекс, грайфер, кирка, трима автокрадци и десет дена в сервиза.
Как ги правят тия коли бе, нямат ли срам, кво става ...(((
Коментар
-
изобщо трябва ти нещо такова - http://xcarlink-bg.com/
по пък на сайта им пише, че за ситроен нямат модели
това чудо емулира сиди чейнджър
имам такова на алфата - работи чудесно
убеден съм, че ако тези нямат все някой ще има - трябва да се поразрови нета
ПП на онлайн магазина им, за сметка на това, пише, че имат за ситроен
явно ако цената е ок трябва да се звънне да се пита кое как седиПоследно редактирано от turtey; 23-01-09, 23:28.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеТова чудо е набутано в ъъъ ... таблото, или каквото там има тая кола. Някви безкрайни пластмаси, колкото маса за пингпонг. Вижда ми се абсурд да се извади без флекс, грайфер, кирка, трима автокрадци и десет дена в сервиза.
Как ги правят тия коли бе, нямат ли срам, кво става ...(((
тя мама ми беш казала , като рекох, че ще си купувам кола--
сакън , мами правилото на 3-те Ф
ни Форд, ни Фиат, и
и нищо Френско.....
извинявам се на засегнатите...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар