Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за МР3 за кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за МР3 за кола

Първоначално публикуван от chipset Преглед на мнение
    Най-ми допада дизайна на Alpine iDA-X300.
    Това е твърде набиващо се в очи - да не ти разбият автомобила заради него. Иначе - много яко изглежда.
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
      Това е твърде набиващо се в очи - да не ти разбият автомобила заради него. Иначе - много яко изглежда.
      Е, той панела му се смъква...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Точно. Според мен именно задния USB вход е недостатък.
        Абе то винаги можеш да си прекараш USB кабел,до удобно за теб място.Ама лично аз предпочитам да е от пред,така ми се струва по удобно.Вярно че е малко по грозновато но...
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Приключих с избора, спрях се на този модел

заради по-големия (двуредов) дисплей и поне според мен по-интересен дизайн. За сега го намерих най-евтино на тази страница - 285лв. Ако някой може да предложи по-добра оферта с радост ще се възползвам, ако ли не, тия дни ще го поръчам оттам и след монтажа ще напиша какви са ми впечатленията.
          Спортен магазин Sunny eXtreme - https://sunnyx3m.com

Коментар

И така животното е вече в колата ми
            Първите ми впечатления са, че отговори на всичките ми очаквания.
            При първоначалното му пускане и настойки на звука не звучеше особено добре, но след 15ина минутно обикаляне из менютата всичко си дойде на място. В сравнение с бившия ми Пайнер звука е малко по-ясен (тук идва момента да уточня, че Клариона имаше повече настройки), и не му липсва баса на който бях свикнал. Има различна настройка на звука при радио и юсб. Все още не съм разбрал как мога да обикалям из папките, както и как да запаметя отделна радиостанция

Минуси:
            • Не го купувайте от фирмата която цитирах по-горе! Доставка за това пакетче от Пазарджик до София ми струваше 22лв!!! За сравнение пакет от 6кг от Германия ми струваше 16Е.
            • При слушане на радио И включено юсб, когато се ресетне захранването (при палене на колата) тръгва на радио, но явно юсб-то е с приоритет и след като го инициализира превключва на него.
            • При търсене на запаметените станции ВИНАГИ започва от първата.
            Спортен магазин Sunny eXtreme - https://sunnyx3m.com

Коментар

Първоначално публикуван от chipset Преглед на мнение
              И така животното е вече в колата ми
              Първите ми впечатления са, че отговори на всичките ми очаквания.
              При първоначалното му пускане и настойки на звука не звучеше особено добре, но след 15ина минутно обикаляне из менютата всичко си дойде на място. В сравнение с бившия ми Пайнер звука е малко по-ясен (тук идва момента да уточня, че Клариона имаше повече настройки), и не му липсва баса на който бях свикнал. Има различна настройка на звука при радио и юсб. Все още не съм разбрал как мога да обикалям из папките, както и как да запаметя отделна радиостанция

Минуси:
              • Не го купувайте от фирмата която цитирах по-горе! Доставка за това пакетче от Пазарджик до София ми струваше 22лв!!! За сравнение пакет от 6кг от Германия ми струваше 16Е.
              • При слушане на радио И включено юсб, когато се ресетне захранването (при палене на колата) тръгва на радио, но явно юсб-то е с приоритет и след като го инициализира превключва на него.
              • При търсене на запаметените станции ВИНАГИ започва от първата.

Привет, честит нов звук в колата :-)

имам въпрос за модела - какви звукови формати чете, освен МР3? И също - доволен ли си от настройките при слушане от USB...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X