Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анкета за енергоспестяващо устройство

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Анкета за енергоспестяващо устройство

Тъй като се паявиха много дебати за ефективността на Устройство за икономия на електричество,пускам анкета !!!!!!
    Прикачени файлове
    28
    Да
    7.14%
    2
    Не
    78.57%
    22
    Може би
    14.29%
    4

Анкетата е изтекла.

До: Анкета за енергоспестяващо устройство

Едно време в Америка...

The Indiana Pi Bill is the popular name for bill #246 of the 1897 sitting of the Indiana General Assembly, which is one of the most famous attempts to establish scientific truth by legislative fiat.

Коментар

...

Коментар

Глупости на таркалета. Религията е по добра по отношение на заблудите
        Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Е, тя и религията е донякъде продукт на консенсус между невежи.

Коментар

Уважаеми колеги, настоятелно ви напомням че каквито и да са дискусии свързани с религия тук са съвършено забранени! Обсъждането на религиите като принцип и въобще също!
            VPetrov.photography

Коментар

Анкетата не е зададен правилно. Т.е. могат да се изказват само хора които вече са тествали устройството и имат конкретна информация по въпроса.

Би могло да се вмъкне едно "как мислите" за да се получат мнения по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                Анкетата не е зададен правилно. Т.е. могат да се изказват само хора които вече са тествали устройството и имат конкретна информация по въпроса.

Би могло да се вмъкне едно "как мислите" за да се получат мнения по въпроса.
                Не е задължително. Ако някой пусне анкета "Студено ли е на Северния полюс?" или "Опасно ли е да ме прострелят с куршум .50 калибър в главата?", няма нужда да съм го изпитвал на собствен гръб, за да отговоря категорично . Стига ми и малкото, което съм чел . И докато тези два въпроса са напълно очевидни за всички, то тук зададения е точно такъв за всички учили малко електротехника.
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

За мен е може би! Изследователите търсещи perpetuum mobile трябва да бъдат насърчавани. Дори и да живеят на четвърти километър. Тези 30 процента ще оберат всички загуби...че дори и ще останат като запас! Направо нямам тъпение Стефан да се върне и да види темата...

Коментар

А анкета за енерго замаскираща заштита иска ли се oт някои колеги

Коментар

Моля на всички, които не вярват на Вашите устройства да им изпратите по 1 брой, за да се бедят в тяхната н ефективност.

Коментар

От: Анкета за енергоспестяващо устройство

Ами... да изтупам праха от тази тема
                        Бях се зачел в темата за бълбукаторите и видях няколко подмятания за въпросния енерго-спестяващ уред.
                        Имам такъв. Купих си го преди години от нездраво любопитство на цена 61 лв (сега виждам, че драстично му е паднала цената).
                        Първия тест беше отрицателен. С включено устройство консумацията беше по-голяма от колкото без него. Както и да е. Напсувах "ги" (които да са те) за шарлатанство. Пък и аз така или иначе друг резултат и не очаквах - просто си задоволих любопиството.
                        Преди време, обаче, ме амбицираха да му направя по-детайлни тестове на въпросното устройство. Резултатът беше учудващ и за мен. Устройството намалява разхода на електроенергия с 12% (при мен), когато не са включени климатиците. Всъщност именно заради климатиците отначало не съм регистрирал ползата от устройството. Разбира се икономията е далеч от рекламираната в интернет 30%, но въпреки това е положителна.
                        Все още имам устройството, но го боцнах в един контакт при тъщата, където няма климатици. При мен няма смисъл.

Описал съм резултатите от тестовете в друг форум. Мога да дам линк, стига това да не нарушава правилата тук.
                        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Не може линк. Дай резултатите тук, с методика.

Коментар

Айде не ни мъчи, направи един копи - пейст. Лесно е, ти го можеш.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Измервам резултатите с ампер-клещи. Тесвал съм ги за точност на измерване върху крушки 25, 75 и 100 вата.
                              С ампер-клещите измервам входящата фаза - от електромера. За целта на теста изключих първоначално всички бушони, за да съм сигурен, че измервам само това, което съм включил.

Първи тест
                              Пуснах кухненския бушон
                              Хладилник с отворена врата и включен компресор
                              без уреда: 0.66 - 0.69
                              с уреда: 0.48 - 0.52

Втори тест
                              Пуснах бушона на алармата
                              без: 0.72 - 0.76
                              със: 0.52 - 0.56

Трети тест
                              Пуснах още един бушон - лаптоп, аквариуми (5 помпи и 8 лум. пури)
                              без: 1.58 - 1.62
                              със: 1.37 - 1.45

Четвърти тест:
                              Пуснах още един бушон - 2-та климатика, UPS, интернет модем и рутер
                              без: 7.26 - 7.27
                              със: 7.35 - 7.39
                              след 10 минути като премина стартовия режим на климатиците:
                              без: 3.10 - 3.12
                              със: 3.28 - 3.30

Моят извод беше, че 2-та климатика вкъщи обезсмислят използването на уреда. Затова в момента се използва в жилище, в което няма климатици.
                              Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X