Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трифазно захранване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Трифазно захранване

Е колко скъпи са? Поне ориентировъчно.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

138евро без ДДС + доставка

Коментар

Първоначално публикуван от mitsar Преглед на мнение
        138евро без ДДС + доставка
        Ууу - няма и 500 лева ... дори 300 няма ... това ли е скъпото. Ако се сравни с цената на един такъв жироскоп като нов ...

Коментар

Да, ама ако ти трябват 32 такива захранванията?
          Или поне на мен ми трябват 4 жироскопа да работят едновремено. И после някой пита, що толкова скъпо струва заснемането в движение?

Коментар

Да, ама ако ти трябват 32 такива захранванията?
            Или поне на мен ми трябват 4 жироскопа да работят едновремено. И после някой пита, що толкова скъпо струва заснемането в движение?
            Че за къде толкова много !? Да не би да оборудваш машини със снимачна техника ?

Коментар

Позна. И не само. Предаване на живо на видео в движение, кеф ти на екрани, кеф ти по ТВ

Коментар

Щом ти е скъпо, по-нагоре съм начертал схема. С нея ще излезе има-няма 50-ина лева бройката. А за 10-ина бройки дори по-малко.

А защо не ги захраниш всичките с едно, но по-мощно?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

не видях схема никаде. обади ми се на 0894346006 до обсъдиме правенето на n-броя такива

Коментар

Меандъра не е хубаво нещо, ще ти прави проблеми в жегите.
                    Пишете ме и мене за съвещанието. До вечерта трябва да съм в София.

Коментар

• До: Трифазно захранване

не видях схема никаде. обади ми се на 0894346006 до обсъдиме правенето на n-броя такива
                      Прочети темата от 2-ра страница насам.

Това, с което мога да помогна е схемотекника+програмиране. Някоя и друга симулацийка например. Ако се наложи лепене на SMD - също. Обаче за единични бройки. Обаче нямам грам време за правене на графичните оригинали на платките. Аз една лебедка нямам време да сложа от 3-4 месеца, камо ли друго.

Стефан каза че след като уточним другото, може да направи платките. Програмирането е от мен. Ако трябва ще си купя и програматор за PIC-льовци. Някога имах време да си го направя, ама вече не. Пък и не е скъп.

За захранване на голяма бройка е удачно да се изрови някакво по-мощно захранване, което да е общо за няколко бройки. Отделно крайните стъпала по спомен са към 70-ина W. Би трябвало да могат да захранят поне 3 жироскопа.

Ако подкараме едно, нататък е лесно. Направо можеш да отидеш и да се договориш с някоя фирма да ти ги налепи. На мен ми е хоби, и не мога да изработвам промишлени количества. Не и на конкурентна цена.

Та Стефане, моя ентусиазъм по въпроса още ме държи. Казвай какви ще ги вършим.

Коментар

Аз си затраях, понеже така и не успях да го балансирам преди да замина. Сега като тръгна на работа, ще свърша и това.
                        Нуждите на колегата силно осмислят цялата история.
                        Подозирам че ти си най-зает от всички. Значи ти и казваш кога и къде да се срещнем.

Коментар

OK. При първа възможност ще пиша. Може би още тая седмица.

Междувременно ще помисля още малко какви точно чаркове могат да се намерят и ще са удачни като цена/качества.

Коментар

ето един вариант за меандр, ще го пробвам на монтажна платка. иначе ми трябва проверена работеща схема с начертана платка, другото сам ще го направя
                            Прикачени файлове

Коментар

Пак ти казвам - меандърът е възможно най-лошата форма за индуктивен товар.
                              Погледни термометърът на улицата и ценоразписът на жироскопите.

Коментар

Поразгледах. Не намерих други паралелни DAC-ове, които могат да се пазаруват. Сигурно има, ама не знам от къде.

Ще гледам да намеря време да начертая цялата схема на генератора. Нека първо него подкараме, пък после ще се занимаем с крайните стъпала и захранването.

Всъщност вместо да ги правим (евтино), може да се къпят крайни китайски автомобилни стъпала. Имат си и захранване вътре. Има 4 канални - идеални за нашия случай. Но това ще го решаваме после.

Като начертая схемата ще я постна и ще се разберем кога да се видим да обсъдим каквото има. Програмирането е от мен, ама то е лесно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X