Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте телевизор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте телевизор

Как случиш тия дни,сестрата хвърли 2,единия за 7,а другия 5 и нещо,брата един или 2,не помня вече,моите един не се е предал
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Фунай купен 92-ра, гледа се всеки ден до днес, без сменен чарк по него, освен дистанционното! Дали някога ще се произведе пак такова нещо ? Не че има нужда .
      Хващаи нещо японско за ушите и колкото толкова .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Samsung ползвам вече само за мишена в пустинята. Не го цели с нищо по-голямо от флоберка, че се разчита на много малки парчета, и оборката става интересна!

2 телевизора, една 5.1 музика, 2 видеота /да де, дискове някакви/ и още няколко гъзарии, ни една не изкара повече от година. Нямам думи. Тоест имам де, ама Ясен дебне...

Аааа, ако намериш асфалтова или циментова площадка, и имаш метла под ръка, може и с 5.56, 5.45, 7.62, .308 и други големи калибри да го млатиш. Успокоява душата като се разлети мамицата му шибана пластмаса! /Ясене, прошка, не мога да се сдържа като стане дума са Самсунг!/
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Грам нерви нямам със Самсунга пък имам малко от тия и не само телевизори.

Ти си обаятелен,имаш май силно магнитно поле
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Магнитно поле ли, ще му дам аз едно магнитно поле... Сонито що не се прецаква /а сега ще го урочасам, и отиде 2 метра телевизор хахаха/. И Ямахата си пее вече сума и време. И нея не я лови магнитно поле!
            Самсунг )(*&=$+5454$54++(7!,±£±¥±£^¥][!!!!!!

Коментар

Успокой се бе.човек ,ше си докараш беля,кофти техника си нацелил!Самсунг над 10.години ,2 LG та едното е старо ,едното от миналита година голямо,ма съм сигурен че ще кара много!
              Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Самсунг на 10-тата година го уби мълния попаднала в съседна на къщата топола. Панасоник плазма сдаде багажа на 8-мата година и никой не ще да го ремонтира. След него ме придумаха да взема 48" смарт 4К Сони, който работи вече втора година, уж без проблеми, но не се и задълбавам в смарт простотиите му.

П.П. И Самсунга и Панасоника, а сега и Сонито работят по 17-18 часа дневно 365 дни в годината. Отделно има и един 32" Филипс, който беше на промоция за некво футболно първенство и още си работи, като картината му верно е кристална, но и той в общи линии се ползва като монитор за кабелната тв.
                Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                  Успокой се бе.човек ,ше си докараш беля,кофти техника си нацелил!Самсунг над 10.години ,2 LG та едното е старо ,едното от миналита година голямо,ма съм сигурен че ще кара много!
                  Аааа, аз съм спокоен, пък и мишени все от някъде трябва да изпадат. Ама да приемем че съм карък, лошо няма. Няма да ми е сефте.
                  И към “моя” списък да добавя и 2 компютърни монитора, пак от любимата марка, и пак около година всеки. Между другото, единия телевизор мишена отзад пишеше Made in Tijuana, Mexico. Ама флоберката го дупчи точко по същия начин.

Коментар

Виж едни Ариели има в Метро.Постоянно са на промоция,с вградено WI FI,андроид,UHD.
                    50 инчовите бяха под 500лв.Няма такава цена.Гаранция 3 години.Чувам добри неща за тях.Струва си да опиташ.
                    Grand Cherokee WJ
                    Dodge Caliber
                    E 430 4-matic-T(S210)
                    GLK

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                      Аааа, аз съм спокоен, пък и мишени все от някъде трябва да изпадат. Ама да приемем че съм карък, лошо няма. Няма да ми е сефте.
                      И към “моя” списък да добавя и 2 компютърни монитора, пак от любимата марка, и пак около година всеки. Между другото, единия телевизор мишена отзад пишеше Made in Tijuana, Mexico. Ама флоберката го дупчи точко по същия начин.
                      Абе карък не си,обаче явно с тая марка имаш неразбирателство!Такива мишени са скъпи,а и що не ги гърмиш с нещо по ефектно ,чистенето ше си струва кефа!
                      Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
                        ...По идея кои да прави ТВ дето да изкара 20г - може да се направи ама ще е скъпо а и защо да го прави след като след 3-4 г няма да става за нищо...
                        Какво се очаква да се промени за цитирания период което би възпрепятствало функционирането на TV, та чак за нищо да не става? 5D или 7D кино? Холограми? Друго?
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
                          Виж едни Ариели има в Метро.Постоянно са на промоция,с вградено WI FI,андроид,UHD.
                          50 инчовите бяха под 500лв.Няма такава цена.Гаранция 3 години.Чувам добри неща за тях.Струва си да опиташ.
                          Да, става. Мисля 48" в промоция беше под 400 преди ок 3г. Работи съвсем прилично и почти денонощно.
                          А тези простотии се правят от името на всички ни.
                          Даника
                          Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Чисто откъм мързел, някои от умните TV го играят и рутер WiFi, удобно е за пускане на отделен нет за гости.
                            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
                              Не ми върши работа защото е малък...Хола е 60кв и под 60 инча се губи смисъла...Всички сте прави ама аз да обобщя че иначе се правят неправилни изводи...

Кинескопните телевизори имат дълъг живот...ремонтопригодни са..Но са морално остарели и...нямат размери.Макс до 24-28 инча...толкоз
                              После следват плазмите... живота им беше около ---абе 4-8 години..Там проблема беше черния цвят.Нямаха черен цвят и държаха цена..Макс до 50 инча някъде бяха..Имаше проблеми ако дълго седи едно изображение се отпечатваше на екрана - примерно знака на битиви…

След тях тръгнаха ламповите плоски телевизори - те са най издръжливи... Вместо светодиоди имаха едни миниатюрни пурички лампи... Светеха прилично дълго...ама проблема беше че искаха високи напрежения.И съответно имаше преобразуватели на 300 волта те пък горяха и тъй...Имаше и консумация този телевизор ама не беше толкова плосък все пак...нали...имаше 60 инчови ама скъпо излизаха --- живот-- 5-10 години...ремонтопригодни...сравнително

После смениха лампите (пуричките) със светодиоди.Цената падна рязко (не само светодиодите) отпаднаха редица сложни инвертори телевизора стана икономичен на консумация и... и много по плосък... Ама пък се оказа че светодиодите имат ограничен живот.И сега тука се заядоха тая марка оная марка..А то не е толкоз сложно..Просто до 40 инча нещата са готини.Лесно се осветява с квот решиш.Има диоди евтини заместители абе бол...Ама като минеш 55 инча...вече не може произволни..Трябва ярки малки шибани светодиоди..Изобщо усложняват се нещата...над 60 инча пък...още по...За капак задължително ги надупват на голям ток...щото трябва яркост...
                              Сега--- колко ще издържи даден телевизор по отношение на подсветката(светодиодите) зависи и от собственика.На каква яркост ги кара(осветление заден фон).Зависи и конструктора какъв ток от драйвера е избрал.Е и колко е кадърен де..Щото може примерно да намали тока ама да добави още 20 диодчета и всичко заспива...Ама...как да го кажа...
                              Освен това има и един чисто друг проблем. Трудно се сменят диоди над 55 инча.Просто екрана голям трудно се разлепва и лесно се чупи.Затова големите инчове двойно те набутват...един път са насилени техните диоди втори път труднодостъпни...А цената...нали...

Както и да е.Не съм специалист по телевизорите и не ми е там силата.Като човек който работи и като конструктор и вкарва нови технологии в ежедневието често съм свидетел че тези новости вредят на потребителя а не го улесняват.Оправяш едно а друго разваляш...Със светодиодите телевизорите станаха много плоски и леки- супер! Обаче изгубиха звука си.Колкото по голям толкова по отдалечен от тебе и не го чуваш.На всичкото отгоре и плосък- няма качествени говорители.Щото просто няма място за тях... Супер дупер филтри милтри еквалайзери...ала бала. Няма звук и това е. По точно има но е неразбираем...
                              Малките телевизори дет се гледат от 2-4 метра криво ляво звука има разбираемост

Коментар

Не знам колко ти е голямо детето, но за детската не ти трябва нищо скъпо. Моите поотраснаха и изобщо не си пускат телевизорите. За кухнята си взех някакъв румънски за двестатина лева - 38 инча с уайфи, ама интернета му някакъв смотан. Не можеш да влезеш баш в ютуба, ми в някакъв негов си ютуб. Не можеш да си влезеш в профила, не можеш да се свържеш с телефона, ... ма пък евтин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X