Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дистанционно управление - Скачащ код?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте,

имаме следния приемник, на който рязко му падна обхвата. Предполагам, че нещо се е развалил. Имате ли представа от къде може да се купи, за да не сменяме десетки дистанционни? Даже и паметта му е на цокъл и може да се прехвърли.

Коментар

Точно такова имам купено и за моята гаражна врата- Новоферм ги продават, не познават парите
      Марин Райковски

Коментар

Тия дни ни пуснаха втората врата с това дистанционно . Подържало 128 битов скачащ код каквото и да значи това . Дистанционните които намирам се обучават да ги разпознава електрониката на вратата а до нея достъп нямам защото е в гаранция . Вариант да се обучи като на по простичките дистанционното има ли ? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260404_191859_246.jpg
Прегледи:69
Размер:750.4 КБ
ID:7033899 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260404_191913_132.jpg
Прегледи:67
Размер:447.1 КБ
ID:7033900
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• krassitch
          krassitch коментира
          Редактиране на коментар
          Тия от Алито не стават.Който дава гаранцията за вратата, не може ли да продаде още дистанционни за нея?

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Може ама не познават парите .

Това дистанционно не е мастер. Трябва да имаш подобно с 4 бутона. Говоря по спомен. Когато подготвяш ново ти трябва някакъв код които го дава само мастер дистанционно с натискане на 2 бутона на диагонал..
        Имам едни дистанционни които копират това (ако е мастер) и се записват после във приемника. На времето бяха по 20лв. От българска фирма вносител. Звънни, ще ти дам номера. Мога да ти пратя за проба. Останали са ми 2-3.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Съединител - долен, ляв педал.
        Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• MFr
          MFr коментира
          Редактиране на коментар
          Щом шефът не е раздал, най-вероятно не им трябват.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Тия от линка нещо са много несериозни . Поръчах едно изпратиха ми че е потвърдена поръчката . След малко са пратили втори мейл че ми анулират поръчката поради липса на наличност . Добре ама на сайта им фигурира като налично а никой не вдига телефона който са дали за връзка . Нещо тия нови търговци не ги разбирам . Искат да ти вземат парите а подход нямат .

• IvanIvanovi
          IvanIvanovi коментира
          Редактиране на коментар
          "Тия от линка нещо са много несериозни" ...........
          Ако имаш предвид Илпени, не се учудвам. преди време ми искаха 80лв. да дойдат да впишат дистанционното в приемника, а на сайта им има клипче как се вписва.
          отделно по-евтините им дистанционни ги продават на десеторна цена, същите от алито

Пак ше ебете системата???

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Като ти искат 100 евро за дистанционно .

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          За моята гаражна ролетна врата съм със същата система и дистанционни, добре че предварително им бях казал да имам 3 комплекта обучени и готови дистанционни, да си имам два за резерв, цената им беше 50 лева - 25 Евро за бройка, добре че се съобразих тогава, 100 евро сега за една бройка, само за година и половина като време си е сериозен скок на цените....

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Почти с всичко 100 лева станаха 100 евро . Само заплатите ги прекараха по курс 1.955.....

Добре че на другата врата е това . Струва 6 евро и се програмира за секунди . Отваря по права линия сигурно от 500 метра . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260405_103059_595.jpg
Прегледи:60
Размер:363.7 КБ
ID:7033973
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На всяка врата до която имаш достъп може да се сложи каквото ти е кеф дистанционно. Дори дистанционно за лебедка.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Съединител - долен, ляв педал.
          Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Докато е в гаранция достъп до управлението има само фирмата където я е монтирала . Това е търговска политика . Понеже няма как да ти вземат пари през тия две години те цакат с дистанционните . Другата поне 15 години си я поддържаме ние и проблеми няма .
            Последно редактирано от sek.1; Днес, 06:11.

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
        X