Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дистанционно управление - Скачащ код?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте,

имаме следния приемник, на който рязко му падна обхвата. Предполагам, че нещо се е развалил. Имате ли представа от къде може да се купи, за да не сменяме десетки дистанционни? Даже и паметта му е на цокъл и може да се прехвърли.

Коментар

Точно такова имам купено и за моята гаражна врата- Новоферм ги продават, не познават парите
      Марин Райковски

Коментар

Тия дни ни пуснаха втората врата с това дистанционно . Подържало 128 битов скачащ код каквото и да значи това . Дистанционните които намирам се обучават да ги разпознава електрониката на вратата а до нея достъп нямам защото е в гаранция . Вариант да се обучи като на по простичките дистанционното има ли ? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260404_191859_246.jpg
Прегледи:69
Размер:750.4 КБ
ID:7033899 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260404_191913_132.jpg
Прегледи:67
Размер:447.1 КБ
ID:7033900
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• krassitch
          krassitch коментира
          Редактиране на коментар
          Тия от Алито не стават.Който дава гаранцията за вратата, не може ли да продаде още дистанционни за нея?

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Може ама не познават парите .

Това дистанционно не е мастер. Трябва да имаш подобно с 4 бутона. Говоря по спомен. Когато подготвяш ново ти трябва някакъв код които го дава само мастер дистанционно с натискане на 2 бутона на диагонал..
        Имам едни дистанционни които копират това (ако е мастер) и се записват после във приемника. На времето бяха по 20лв. От българска фирма вносител. Звънни, ще ти дам номера. Мога да ти пратя за проба. Останали са ми 2-3.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Съединител - долен, ляв педал.
        Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          И петте които са дали са с по два бутона . Реално работи само един . Давай телефона .

• IvanIvanovi
          IvanIvanovi коментира
          Редактиране на коментар
          Има и по 50€
          http://shop.ilpeni.com/index.php?rou...product_id=256

Иначе аз съм поръчвал евтини, но се иска достъп до приемника

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Аз си имам служебно . Ще питам колегите дали ги устройва тая цена . Докато изтече гаранцията две години най вероятно нас няма да ни има .
          Последно редактирано от sek.1; Днес, 08:37.

Пак ше ебете системата???

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Като ти искат 100 евро за дистанционно .

• Еделвайс
          Еделвайс коментира
          Редактиране на коментар
          За моята гаражна ролетна врата съм със същата система и дистанционни, добре че предварително им бях казал да имам 3 комплекта обучени и готови дистанционни, да си имам два за резерв, цената им беше 50 лева - 25 Евро за бройка, добре че се съобразих тогава, 100 евро сега за една бройка, само за година и половина като време си е сериозен скок на цените....

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Почти с всичко 100 лева станаха 100 евро . Само заплатите ги прекараха по курс 1.955.....

Добре че на другата врата е това . Струва 6 евро и се програмира за секунди . Отваря по права линия сигурно от 500 метра . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20260405_103059_595.jpg
Прегледи:0
Размер:363.7 КБ
ID:7033973
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
        X