Здравейте, покрай мойте музикални заигравки малкия прояви интерес за такова устройство. Детето ползва телефон без тази опция за музика. И варианта да купя някаква нонейм бисквитка от някой търговски сайт или да се насоча към айпод? Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели за насока към какво е удачно да се насоча.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Mp3 pleyar за тинейджър
Свий
X
-
От: Mp3 pleyar за тинейджър
Здравейте, възможно по нисък поради опастност от загубване или присвояване. Разделихме се преди време с един гшок така, но предполагам малкия ще да му е за урок. То и слушалки ще трябва , но първо плеяра пък после другото.
Коментар
-
Всеки по-стар айфон е на практика айпод със слот за СИМ-карта. У дома една 3-ка върши чудесна работа за подобни нужди - бавна е за реална работа, но за музика, видео и по-прости игри става.Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...
TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99
Коментар
-
Това нeщо струва 50 доларес.Първоначално публикуван от a_andreew Преглед на мнениеЗдравейте, покрай мойте музикални заигравки малкия прояви интерес за такова устройство. Детето ползва телефон без тази опция за музика. И варианта да купя някаква нонейм бисквитка от някой търговски сайт или да се насоча към айпод? Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да сподели за насока към какво е удачно да се насоча.
Ipod shuffle
Най доброто само за свирене.
имам едно от 12 години и не е пръднало
Land Rover Discovery II, V8 4.0
VW Golf VI variant
Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."
Коментар
-
Коментар
-
Трябва предварително да провериш,в каква комплектация ги продават-някой ги продават без слушалки и кабел за пренос на данни/зарядка.И още-трябва да му вземеш микро карта-максимума който го подържат тези машинки е 4 Гб.
Коментар
-
1:1 такова си бях поръчал от братски китай.. ми пълен таш4к. Така и не ми издържаха нервите да разгадая логиката му за плейване ( не беше по азбучен ред или по директория ), а се оказа, че няма и контролер за зараждена на батерията.. само след няколко цикъла на 1А зарядно батерията стана на балон... а да не споменавам, че батрията като нова държеше супер малко. Аз лично бих се насочил към някой малък андроид телефон със слот за карта.Първоначално публикуван от komuso Преглед на мнениеЕто такива МР3 плеери се продават в продавалник,олх или във всеки магазин за електроника от 7 до 20 лв.Лично аз ползвам такъв като съм с колелото или във фитнеса-само му смених слушалките,че тези за крайно неудобни. [ATTACH=CONFIG]953097[/ATTACH]
Коментар
-
Присъединявам се и аз към мнението, че iPod би свършил работа. Ползвам Classic 30 GB вече над 10 години за най-различни цели и не е мръднало. Сложих му ето това:
https://www.rockbox.org/
което го прави универсален плейър, без да се налага да се ползва iTunes на Apple. Т.е. осигурява всички позитиви от качествения хардуер, без негативите (поне за мен), които идват с ябълката. Има и поддръжка на FLAC."Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
Потвърждавам за този от снимката - не става, не свири хубаво, няма елементарни настройки, батерията не става. +1 глас за iPod или iPhone, но поне да е четворка. Качеството и функционалността са на много високо ниво.Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!
Коментар
-
Mp3 pleyar за тинейджър
Преди години, бях подарил, на жената Апод-Нано , 2 или 3 беше, не помня.
Ако го изровя, сега като се прибера по празниците и все още работи , е твой.
[emoji4]
Подарък за детето [emoji4]Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар