До: Антирадарите , помагат или пречат
Преди мноооого години си купих най-най-най-детектоРЪТ, но бързо го изхвърлих - със следните изводи - не те спасява, а напротив - дава ти фалшиво чуство на безнаказаност и те хващат по-често (с включване на радара в последният момент или по-друг начин
). От тогава не ползвам, стремя се да карам близо до ограничението (макс. 10-15км/ч отгоре
) и така съм под "санитарният минимум" за преситените от "Джигити" КАТ-аджии.
Любопитен случай имах миналият ден, тръгвам от нас с детето и карам по булеварда сама кола с 50км/ч (знам че има КАТ постове там почти винаги и съм свикнал да карам така
), но въпреки всичко ме спират и ме канят да видя "какво съм напаравил"
и какво да видя 71км/ч "ще пишеме акт", но тоя път се запънах "пишет вие си знаете, но аз карах с 50", "Тука никой не кара с 50" (много сериозен агрумент
) и така натътк..., накарая явно разбраха че си губят времето (а то - времето е пари, както е казал философа
) и ме пуснаха с "приятен ден" , но бях изненадан не ми се беше случвало да ме спират за нарушение последните 2-3 години, още повече че сега и НЕ бях нарушил
Преди мноооого години си купих най-най-най-детектоРЪТ, но бързо го изхвърлих - със следните изводи - не те спасява, а напротив - дава ти фалшиво чуство на безнаказаност и те хващат по-често (с включване на радара в последният момент или по-друг начин

Любопитен случай имах миналият ден, тръгвам от нас с детето и карам по булеварда сама кола с 50км/ч (знам че има КАТ постове там почти винаги и съм свикнал да карам така

Коментар