Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо не хващам wifi ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо не хващам wifi ?

Имах същия проблем с лаптоп Тошиба и проблема се оказа в драйверите на мрежовата карта.И аз бях с уиндоус 10.
    YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Споко, не познавам много хора които го могат.
      От половин година не съм в бранша.

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Спасов Преглед на мнение
        Да се опитвам ли да го отворя и да погледна или да го карам направо на сервиз? Изобщо това влиза ли в гаранцията или да го нося при който и да е майстор?
        Естествено че влиза в гаранцията с една уговорка че живеем в България.
        Вярвам, че българското правосъдие ще намери всеки крадец и ще го накара да делят!
        Внос на автомобили от Швейцария по поръчка.

Коментар

Няма да пипам нищо, нито кабели, нито драйвъри. По горе много добре е написано. Аз не съм майстор, искам работещ лаптоп.

Утре ще се обаждам в магазина от който съм закупил лаптопа и ще пиша като/ако има развитие.
          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Сподели ПЛС.

Коментар

Вин 10 е известен с проблемни драйвери.
              Аз като надградих моя лаптоп към 10 загуби тъчпад и клавиатура
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

така като гледам този лаптоп няма "капаче" - https://www.youtube.com/watch?v=ey6KxAly9cQ
                Аз лично преди да се разправям с гаранцията бих качил някаква акуратно работеща ОС ( може и лайв ЦД ). Ако и след това проблемът остане - с 200 към сервиза.

Коментар

Добър ден. Сега се свързах с магазина. Отивам да го изпратя с куриер за тяхна сметка. До ден, два ми обещаха, че ще го оправят или заменят с друг.
                  OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Нали знаете за мухата в главата...

Отидох направо в офиса, защото изобщо не ми се чакаше 2 дни... куриери и тнт. Отвориха го директно и антенката за wifi беше закачена на друго място. Момчето ми обясни и ми показа че на картата или антенката има 2 гнезда за въпросната буксичка и китайците явно са я объркали.

Та... това е. Всичко е наред, с две думи проблема беше в антената за wifi.

Благодаря на всички които се отзоваха.
                    Ключ за мен.

Коментар

Браво, да си го ползваш със здраве оттук нататък.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X