Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо не хващам wifi ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо не хващам wifi ?

Нов е колега. Преди 3 дни си го купих и от тогава го използвам с горе споменатата антена за усилване на wifi........
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Проблемът е във вътрешната антена. Не бъзикай софтуера, само по-зле може да стане.

Коментар

Май ще пиша имейли до магазина от който го купих....
        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Re: Защо не хващам wifi ?

И според мен проблема е в антената. Най вероятно не е закачена на модула. Въпреки, че от разстояние си е чисто гадаене.

Коментар

Да се опитвам ли да го отворя и да погледна или да го карам направо на сервиз? Изобщо това влиза ли в гаранцията или да го нося при който и да е майстор?

Коментар

Внимателно да не нараниш винта или винтовете да не се личи че са сваляни. Това е разглобяването по натам само оглед и закачване на кабела евентуално.

Коментар

Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнение
                Внимателно да не нараниш винта или винтовете да не се личи че са сваляни. Това е разглобяването по натам само оглед и закачване на кабела евентуално.
                Нищо не развивай, и нищо не сваляй.
                Ти си си платил за работещ лаптоп, и съответно, си в правото си да искаш работещ.

Към колегата с внимателното развиване - под микроскопа се вижда всичко, така че няма смисъл да се прави на сервизен специалист, рискувайки гаранцията.

Коментар

Явно е така, но нека след като се оправи проблема да каже какво му е било.

Коментар

Аз бих го отвинтил и бих си свързал откаченото кабелче.

Ама то аз съм известен с отношението си и към гаранцията, и към търговците дето ще ми коментират отваряното нещо по отношение на гаранцията.

А може и да не е откачено кабелче. Случват се и смотани антени, и прецакани платки, и какво ли не.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      ...

А може и да не е откачено кабелче. Случват се и смотани антени, и прецакани платки, и какво ли не.
                      Точно заради това.
                      И ако след три месеца не му признаят за гаранционно събитие ненадейно скапалия се дисплей, или умрелия диск, щото си е свалил капачето на ви-фи-то, а са в пълното си право да не го признаят - тогава?

Основно правило на приемчика е да докаже, че гаранционното събитие не е такова!

Коментар

Преди празниците закупих за офиса същия модел лаптоп и е със абсолютно същия проблем.
                        Още не съм го носил за ремонт, така че може да е някакъв фабричен дефект.

Коментар

Явно сте по запознати, ами като ползвам лаптопа по твърда повръхност и го нажуля отдолу целия едно хубаво така да опада и боя и лепенки и всичко и не е гаранционен ли? Има такива таланти че за няколко месеца използване ги докарват на вид все едно са били на война.

Коментар

Факт е че съм си намерил доставчици които да не ме занимават с глупости около гаранциите. Не че не мога да се оправя и с другия вид ама не си струва.

п.п.
                            От съображения за конфиденциалност ми се е налагало 3-4 пъти да купя втори лаптоп, да разменя дисплей или клавиатурата с проблемния който също е в гаранция и после да пратя чисто новия на ремонт. Нула проблеми досега въпреки че новите са доста калпазански за разглобяване (освен излишен лаптоп после, ама който се сеща постфактум за опазване на данните си плаща).

И поне в половината случаи официалците са ми ги връщали от ремонт по-грубо сглобени от мен, та се е налагало и да отварям и да донамествам после.
                            Последно редактирано от Ясен; 03-01-16, 18:55.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              ..
                              п.п...
                              Шшшт, тихо бре..
                              Добрия фокусник не обяснява как е направил фокуса, който е показал току-що.

А за качеството на работа на официални сервизи мога да отворя отделна тема, ама няма смисъл.

Коментар

Споко, не познавам много хора които го могат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X