Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракер за местоположение на малко дете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тракер за местоположение на малко дете?

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
    ...
    Отново съгласен, с едно важно уточнение. Търсеният ефект е предпазна мярка точно срещу случайно изгубване, разсеяност и т.н. ...
    Моят вариант- (имам две деца, и разбирам притеснението ти...) картонче с написано име на детето и телефоните на мама.... и тати... До навършване на 5 годишна възраст им ги закачахме като бадж на дрешката. Беше като мярка срещу случайно изгубване в Мол, големи вериги магазини, пазари и т.н. Децата ги носеха с удоволствие, защото приличаха на готини продавачи...
    Слава Богу не ни се наложи да ползваме "жокера", но бяхме по- спокойни така.

Коментар

ТОВА няма ли да свърши работа донякъде ? Има искания паник бутон и локализация.
      Последно редактирано от viperr; 31-12-15, 19:52. Причина: Добавяне

Коментар

Сенсей , всичко , което си описал в изискванията се покрива само от персонален ЖИВ асистент.А това винаги в живота е някой от родителите..,понякога не са чак толкова заплеснати.
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Разгледай тези:

http://www.amazon.com/s/ref=sr_kk_1?...qid=1451591500
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
            ... оттам нататък Spy Software, коооолкото си искаш.
            Абе не е толкова прозаично със Spy Software, или аз не съм запознат !?

Ако може пример ? - може и на лични

Сигурно съм нахален
            TLC 90 1KZ-TE 2000г.
            "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

На мнение съм че нещо bluetooth-ско като http://www.amazon.com/My-Buddy-Tag-S...id+gps+tracker би свършило работа,
              или за по-сигурно нещо със сим карта - http://www.amazon.com/Jersa-Children...id+gps+tracker
              Дано никога не се случва на никой родител.
              Все пак трябва малко да порастат, на 2.2 години тоя часовник ще е като водомер.
              no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X