Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако се интересувате от GloBul

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ако се интересувате от GloBul

Служебно значи, че не може да се ползва от физически лица. Не самия апарат, а мрежата Тетра.
    П.П. Сега обърнах внимание. че говориш за моделите за кола. В армията не се ползват такива. Поне аз не съм виждал.
    Не мога да доставя, но мога да попитам нашите от къде ги купуват.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Служебно значи, че не може да се ползва от физически лица. Не самия апарат, а мрежата Тетра.
      П.П. Сега обърнах внимание. че говориш за моделите за кола. В армията не се ползват такива. Поне аз не съм виждал.
      Не говоря за бордови.Говоря че търся модела Thr 880 i.Има една подробност с която телефона си работи като обикновен Gsm.Поне 3-4 човека знам които си работят повече от година с същият телефон

Коментар

ОК. Мога да проверя какво се доставя за БА и да ти кажа фирмата-доставчик. Може да имат и други модели като тоя, за който говориш.
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от velex Преглед на мнение
          То и gsm телефона да загубиш пак ще го засекат по IMEI номера му към твоята карта като сложиш и ще почукат любезно на врата ти...
          Да и един мърмот завива....

Коментар

ОК. Мога да проверя какво се доставя за БА и да ти кажа фирмата-доставчик. Може да имат и други модели като тоя, за който говориш.
            Това е фирмата доставчик http://www.miltech-bg.com/ но не ги продават официално за съжалениеПроверил съм повечето варианти.Само евентуален внос отвън някъде.

Коментар

Хм... Не съм много сигурен, че от тая фирма купуват тетрите ... Както и да е, ще проверя и ако мога да помогна с нещо, ще ти пиша.
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от velex Преглед на мнение
                Текущи сметки , задължения , загубени карти и други подобни
                Ако не работиш в Глобул как ще изкараш този вид информация?А ако работиш-сигурен ли си,че имаш право да разпространяваш такава информация която се води конфиденциална?
                Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Ей запалихте ме и мен по тез телефони. Traper, а твоите хора откъде са ги взели и не могат ли да те уредят и теб...и нас? Щом някой има, значи има светлина в тунела.

Коментар

Първоначално публикуван от Bobkata Преглед на мнение
                    Ако не работиш в Глобул как ще изкараш този вид информация?А ако работиш-сигурен ли си,че имаш право да разпространяваш такава информация която се води конфиденциална?
                    Айде пак се започна кой какво има или няма право
                    Не е много трудно и да не работиш в тези компаний да "изкараш"информацията
                    Просто тези данни ги има на много места-трябва само да знаеш как да ги "уловиш"

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                      Ей запалихте ме и мен по тез телефони. Traper, а твоите хора откъде са ги взели и не могат ли да те уредят и теб...и нас? Щом някой има, значи има светлина в тунела.
                      За тези неща на ЛС-че ще се започне пак кой на какво има право
                      А аз смятам че всеки човек има абсолютно всички права с изключение на онези които сам си отнеме

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                        Айде пак се започна кой какво има или няма право
                        Не е много трудно и да не работиш в тези компаний да "изкараш"информацията
                        Просто тези данни ги има на много места-трябва само да знаеш как да ги "уловиш"
                        Абе не е точно така,ама карай няма да споря защото аз съм в тази "система" и много добре знам как стоят нещата с личните данни на клиентите.
                        Renault Scenic RX4 2.0 16V 140hp

Коментар

Първоначално публикуван от Bobkata Преглед на мнение
                          Абе не е точно така,ама карай няма да споря защото аз съм в тази "система" и много добре знам как стоят нещата с личните данни на клиентите.
                          Като си в тази система-"фирмичката Телегеймс оод" в София кв. Иван Вазов-говори ли ти нещоили дори и вътрешните хора от "системата" не я знаете

Коментар

От 4 години не се занимавам с комуникации, а и никога не съм бил в търговската част на нещата. Познавам обаче хората, които са ...
                            Опс, грешка, помислих, че поста ти е към мен.
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

От 4 години не се занимавам с комуникации, а и никога не съм бил в търговската част на нещата. Познавам обаче хората, които са ...
                              Опс, грешка, помислих, че поста ти е към мен.
                              Не е към теб поста ми колега.Аз също не се занимавам с комуникаций но знам за Глобул специално някой неща доста интересни относно цените,тарифите,таксуването,абонаментите и всичко останало-включително и "конфиденциалноста" на данните-но не е мястото в форума да ги говоря тези работи.Горепосочената фирма е в осоновата на всички щуротий които стават в Глобул и от които си патят клиентите-но "работещите" в Глобул нищо не казват(или не искат да кажат)по въпроса и то е защото не знаят въобще за тази фирма(знаят само определени хора от директорите)че съществува и още по малко че от нея им зависят заплатите

Коментар

Благодаря за инфото на ТРАПЕРА. Човека наистина разбира това което говори.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X