Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Импулсни телефони

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Импулсни телефони

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
    Ползвам "ябълката" наистина я имам тази функция, но ако почвам да блокирам наред номерата не си е работа, че все звънят от най-различни по близост поредни номера, може ли някой да каже откъде е все пак е този номер, който писах в по-горния си пост че този път изобщо не реших да вдигам, дали има възможност ако се обърна към оператора и да подам молба да не ми звънят от никакви такива рекламни, анкети, бързи кредити и т.н.,по начин както вече не получавам рекламните им sms-и?
    88 вероятно е на М ..уй.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      88 вероятно е на М ..уй.
      По-рано когато ми звъняха за оферти от мтел, ми изписваше " Мтел обслужване", ако го блокирам на ябълката, от другата страна заето ли ще дава всеки път, или че е блокиран?

Коментар

По-рано когато ми звъняха за оферти от мтел, ми изписваше " Мтел обслужване", ако го блокирам на ябълката, от другата страна заето ли ще дава всеки път, или че е блокиран?
        Ха познай защо бях клиент на дедо Владо Мобифон, докато не пуснаха втори ЖСМ оператор?

Коментар

Относно импулсите , мчи то и сега са импулси , на всяка започната минута ти отчита една минит разговор. Такааа , сключвам договор с 200 минути в пакета , а реално говоря 200 рзговора по 15 секунди
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Ха познай защо бях клиент на дедо Владо Мобифон, докато не пуснаха втори ЖСМ оператор?
            Сподели, защо?
            Последно редактирано от Еделвайс; 09-11-15, 18:03. Причина: пояснение

Коментар

Сподели, защо?
              Мразя монополи!! А защо е ясно.
              п.с. иначе първата ми тутурутка изглеждаше така - https://www.drive2.ru/l/288230376152202077/ и работеше с пряка видимост кум Копитото.
              Система Алтай с 400 абоната.

...Споменииии

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X