Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Воден охладител с елемент на Пелтие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Воден охладител с елемент на Пелтие

А, благодаря от сърце но ще откажа на този етап Целта е нещото да се побере в шкафа отдолу.....обезвлажнителите и те са си пара. Има разни такива втора ръка, ще взема нещо. А да обдухвам радиатор....като обдухваш радиатор с въздух, който е с температура 27 или 28 градуса колко ще свалиш температурата на протичащата вода? Трябва си активно охлаждане според мен.....иначе продават много готини терморегулатори за по 30-40 камъка. Нагласяш температурата, връзваш уреда през релето му и отиваш да пиеш бира
    Yamaha XT​M600E '98
    Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

Чаво .. правено е вече!
      Стар хладилник. КАкъвто намериш. "Камерата" у една кофа и топлообменник.
      Дори и направо вътре при рибите сме го слагали. Ама бяха каракуди за стръв.
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Да, онзи ден хвърлихме един хладилник ЗИЛ на боклука. Много ще е непрактично и грозно, а и къде ще му скрия изпарителя на хладилната част? Ако просто го отрежа ще му изфъщи фреона....а пък каракудите са от едно семейство със златните рибки
        Yamaha XT​M600E '98
        Mazda 626 2.0 DITD '99 Estate

Коментар

За 15 / 16 години гледане на рибки не съм имал вопиюща нужда от подобни работи, ама човек се учи докато е жив.
          Иначе на денонощие колко па да се променя температурата в едно жилище?
          Всъщност, като се замисля може па моите рибки да не са били чак толкова претенциозни.
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

По принцип има охладители за аквариуми-ако професионално/как звучи само/ ще гледаш тези рибки това е оптимално решение.Лошото е ,че е скъпо. Ако обдухваш водната повърхност а не радиатор е възможно да свалиш температурата за сметка на изпарението.
            Аз съм решавал проблема с постоянно подменяне на вода-едва-едва тече студена вода в аквариума и прелива в канализацията.Разбира се водата ми беше без пари ,но и да я плащаш примерно 100л на ден няма да събарят.Трябва обаче преливник да направиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X