Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за телевизор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за телевизор?

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
    Да споделя аз каква я свърших...
    От няколко месеца се ослушвам за 42" смарт телевизор и незнайно защо и как се спрях на LG. След няколко консултации с продавачите в Технополис се спрях на LG 700, или 730(731)серия. Отивам днес в магазина да го отнасям, а те му вдигнали цената с 200лв. и тя вече е 1199лв.! Че, като се ядосах...Поогледах се за друга марка, като си знаех Филипс, Телефункен, Финлукс и Кроун да не ги гледам изобщо! Гледам един Pаnasonik Viera 42 AS 650 za 1069лв. Чета, пуля се(не, че вдявам, ама за авторитет)-"опресняване на картината-1200Hz"-много, бе! На LG e 800Hz. И двата телевизора са с отделно дистанционно за интернет, пък Панасоник-а изпълнявал бил гласови команди на английски(дали?). Момчето от магазина се кълнеше, че Панасоник-а реагирал много по-бързо с менюто и бил по-читава "машина" от LG, имал същия(както оказа се и жената на касата)! Преди 3-4 месеца, като се появили били 1200лв., после за кратко стрували 1000...И понеже отидох много навит да се върна с телевизор взех Панасоник-а...Държа да е удобен да гледам и слушам музика от нет-а.
    Питането ми е какво съм си взел?
    Благодаря предварително за отговорите!

П.С. За сведение на терзаещите се,като мен-LG за Европа се произвежда в Полша, Panasonic в Чехия, а Samsung в Словения(или Словакия беше?).
    Може би най-доброто за тези пари...
    Аз съм със същия.
    Трябва малко да му се калибрират цветовете, за да станат реални и да видиш на Inteligent frame creation как ти харесва, в случаи, че е намалено бързите движения са накъсани, ако е на максимум върви много гладко.
    Дистанционното поддържа гласови команди(малкото)
    Поддържа и гласово търсене в гугъл.
    За андроид има софтуерно дистанционно panasonic remote 2, което има всички функции на 2 те дистанционни без включване [emoji1]
    Отделно има възмпжност да си свършеш ютуб с профила си с тв, и така каквото пуснеш на телефона да го гледаш и на тв...

Коментар

Преди време пуснах темата, тогава взех Саммсунг, но сега отново трябва да си купувам телевизор.
      Както казах и преди не робувам на марки, та въпроса ми сега е по скоро за смарт телевизорите.
      Имам притеснения относно надежднста и безпроблемната работа на умните телевизори, притеснява ме да не става като с телефоните, вечно нещо си се бъгва, каква ОС използват, безпроблемна ли е?

Държа да има 3Д, незнам защо но ми се иска.
      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Няма проблем с смарт като цяло, но незнам ако вземеш да качваш каквито ти падне приложения дали няма да ти сбъгяса по някое време. Но това е просто софтуер, винаги може да го 'преинсталлираш'.
        Вземи си модел на панасоник според бюджета...

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
          Преди време пуснах темата, тогава взех Саммсунг, но сега отново трябва да си купувам телевизор.
          Както казах и преди не робувам на марки, та въпроса ми сега е по скоро за смарт телевизорите.
          Имам притеснения относно надежднста и безпроблемната работа на умните телевизори, притеснява ме да не става като с телефоните, вечно нещо си се бъгва, каква ОС използват, безпроблемна ли е?

Държа да има 3Д, незнам защо но ми се иска.
          Надеждността и мен ме притеснява, поради което доплатих 150лв., с което гаранцията се удължава с 3 години и става 5 години.
          много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
            .....
            П.С. За сведение на терзаещите се,като мен-LG за Европа се произвежда в Полша, Panasonic в Чехия, а Samsung в Словения(или Словакия беше?).....
            Уточнение на сведението : не "За Европа" изобщо , а " главно за Източна Европа".
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

На панасоника като го вземах предо месец, гаранцията му се удължи на 5 г само с една регистрация на сайта на панасоник...

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                Уточнение на сведението : не "За Европа" изобщо , а " главно за Източна Европа".
                И какво от това? Аз лично съм доста раздвоен дали предпочитам чешки или тайвански/китайски Panasonic. Щото японски - надали, освен високия клас.

Що се впрягате - след 5-6 години тия телевизори ще са безнадеждно остаряли, включително и като технология. Мина времето на 30 годините Trinitron-и, и май по-скоро за добро. В телевизията кажи-речи за въпросните 30 години развитието беше нула като технология.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...L42ET5E-3D-LED
                  Може ли две думи за този телевизор?
                  "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Samsung предупреждава: Не говорете важни неща пред телевизора, слуша ви
                    http://offnews.bg/news/%D0%A2%D0%B5%...B8_459728.html

Коментар

Има ли маистор в форума за смяна на дисплеи на 32инча Самсунг.И да ли си струва смяната ,сега струва 500лв. нов.
                      Котарака го събори на земятаНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0354.jpg
Прегледи:1
Размер:112.9 КБ
ID:5670149Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0353.jpg
Размер:129.9 КБ
ID:5670150
                      Honda CRF 250 X
                      Touareg 3.0 TDI

Коментар

Директно нов.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                          Директно нов.
                          Благодаря колега
                          Honda CRF 250 X
                          Touareg 3.0 TDI

Коментар

Може би котаракът се опитва да намекне нещо...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:8bf22b376ee4cb56a151f4dda64e6900.jpg
Размер:9.0 КБ
ID:5670376

Коментар

Е,няма да се върна 15години на зад заради него,наистина новите не стават за спане.
                              Honda CRF 250 X
                              Touareg 3.0 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X