До: Часовници, марки и мнения за тях...
Зависи и от часовника. Предишният ми издържа около 6 години с една батерия, а не знам и колко време е седял преди това в магазина, но беше намален като го взех, а това обикновено се прави със залежала стока
. Аз лично съм готов да жертвам една смяна на батерия на 7 - 8 години, за да не навивам часовник всеки ден. Имал съм и самонавиващи се, но ми се е случвало да го сваля от ръката за нещо, да изляза без него и като се прибера вечерта да трябва да го сверявам
.
Първоначално публикуван от sl.daskalov
Преглед на мнение
. Аз лично съм готов да жертвам една смяна на батерия на 7 - 8 години, за да не навивам часовник всеки ден. Имал съм и самонавиващи се, но ми се е случвало да го сваля от ръката за нещо, да изляза без него и като се прибера вечерта да трябва да го сверявам
или ми го откраднаха, не разбрах.

. Suunto пък има най-яките уреди, но баш най-добрите им модели, които даже и GPS си имат, са само в тотално пластмасови корпуси, минерално стъкло и нямат слънчеви батерии, а подобен клас часовници ги ядат за броени месеци. Casio уж са комбинирали добри уреди с хубав корпус, дори и пластмасовите са подсилени с метал където трябва, но пък накрая едно свястно стъкло са пропуснали да сложат. А да не говорим, че точно на конкретните модели Протрек и Сиапатфайндер, които ме кефят най-много като дизайн, са пропуснали им сложат компас

Коментар