Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видео наблюдение онлайн със запис!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бих ти препоръчал двр,има си web базирано приложение с всичко което си изброил,само ограничаваш усера да няма права за триене и настройка на системата.Поддържа и ddns ако твоя доставчик може да ти конфигурира такъв,ако не,производителя предоставя подобна услуга безплатно след регистрация с малко по различен начин на работа

п.п кой е завода дето ви тормози,знам за тец2, макар че изграждах оптики и живях 2-3 години там,не вярвам че има общо
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

От: Видео наблюдение онлайн със запис!

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Бих ти препоръчал двр,има си web базирано приложение с всичко което си изброил,само ограничаваш усера да няма права за триене и настройка на системата.Поддържа и ddns ако твоя доставчик може да ти конфигурира такъв,ако не,производителя предоставя подобна услуга безплатно след регистрация с малко по различен начин на работа

п.п кой е завода дето ви тормози,знам за тец2, макар че изграждах оптики и живях 2-3 години там,не вярвам че има общо
      Не, не е ТЕЦ-2, казва се Наталия, имаше тема пусната във форума, но един от основните лица се оказа "любител" на форума и почна да пише глупости в нея! Та се принудих да я изтрием! (Даже объркал темите малко 7,8-мнение http://www.offroad-bulgaria.com/show...11#post2544211)

за IP-камера ще ми трябва ли ДВР, Или обратното ако имам ДВР, ще ми трябва ли IP-камера или може и стандартна?
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Май бях писал тук за IP камера, ама някъде ми изчезна мнението...
        Бях вземал и една HD/720 (половин HD) камера, която има куплунг за SD карта и практически DVR си е вграден в нея.
        Че е и WIFI - трябва и само захранване..
        Можеше да и се настрои моушън детекта по твой избор на 'мрежата' - доста точен контур на зоната, която да гледа. Непрекъснат също има...
        Е, отново китайче със сравнително лош сензор, ама пък евтино....
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
          Не, не е ТЕЦ-2, казва се Наталия, имаше тема пусната във форума, но един от основните лица се оказа "любител" на форума и почна да пише глупости в нея! Та се принудих да я изтрием! (Даже объркал темите малко 7,8-мнение http://www.offroad-bulgaria.com/show...11#post2544211)

за IP-камера ще ми трябва ли ДВР, Или обратното ако имам ДВР, ще ми трябва ли IP-камера или може и стандартна?
          Зависи от камерата. Има такива които могат да записват на SDкарта, проблема е, че не са за външен монтаж и ще трябва да я "обезопасяваш".
          Иначе за IP камера ще ти трябва NVR(записвачка за ip камери)
          За това което спомена според мен ти трабва минимум 1.3Mpx 1280х720 за да виждаш добре, което няма как да го докараш с аналогова камера...
          С ip не е проблем да записваш и на компютър, но както казах, ти трябва по-сериозен компютър...

Ето това е панорама на 1.3Мп 1280х720 http://kamerite.bg/camera/view/25/%D0%AE%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B6-%D0%9D%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1%80/?utm_source=kamerite&utm_medium=link&utm_campaign=home

Бях вземал и една HD/720 (половин HD) камера, която има куплунг за SD карта и практически DVR си е вграден в нея.
          Няма много смисъл да вземаш HD камера(с висока резолюция), след което да и прекараш сигнала през композитния изход с ниска резолюция.
          Този вход се ползва примерно ако си сложиш камерата пред вратата и искаш да имаш на вратата някакво евтино мониторче. Взимаш видеото от видео изхода и го включваш в видео входа на монитора...
          Последно редактирано от Glow; 08-08-14, 14:37.

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
            Зависи от камерата. Има такива които могат да записват на SDкарта, проблема е, че не са за външен монтаж и ще трябва да я "обезопасяваш"....
            Има такива и за външен монтаж - виждал съм такава, на която се снемаше задния херметичен капак и под него бе достъпа за карта...
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Да наистина вече има и то на хубави цени
              310 лв за 2Mpx 1920х1080 WiFI и
              258 лв за 1.3Mpx 1280х720 WiFi

така, че това маи ще се окаже най добрия вариант за колегата. Такава камера + 32/64 GB SD карта.
              Включва камерата, хваща и сигнала с рутера, и я пращя в интернет...

Коментар

така, че това маи ще се окаже най добрия вариант за колегата. Такава камера + 32/64 GB SD карта.
                На какво разтояние им е обхвата?
                И още едно въпросче, Ip-камерите или обикновенните трябва ли им захранващо напрежение?

Коментар

На какво разтояние им е обхвата?
                  И още едно въпросче, Ip-камерите или обикновенните трябва ли им захранващо напрежение?
                  Със собственото си IR виждат ефективно на 10 метра при пълен мрак. Ако има улично осветление, вижда там където е осветено.
                  Като панорама през деня нама ограничение. Ако си видял камерата по-горе, вижда "до където ти стика погледа".
                  Вече ако искаш да видиш номер на кола на 50 метра, ще ти трябва по-голямата резолюция..

Коментар

Евентуално линкче на лични че и аз се интересувам?
                    Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Само да корегирам. Всъщност активното ir осветление на тези модели е 15 метра, и се постига с 32 ir диода. От там нататък всичко зависи от околното осветение, но е възможно, ако има достатъчно, да си гледате цветно и през ноща. Ако е по малко осветлението, минава на black&white режим...

Коментар

Само да корегирам. Всъщност активното ir осветление на тези модели е 15 метра, и се постига с 32 ir диода. От там нататък всичко зависи от околното осветение, но е възможно, ако има достатъчно, да си гледате цветно и през ноща. Ако е по малко осветлението, минава на black&white режим...
                        Запали ли инфрареда,винаги изображението става черно бяло,няма начин инфрареда да работи и матрицата да предава цветно ако ще 14:00 часа лятото на плажа да е !Също няма начин на инфраред осветление да дава цветно,колкото и мощен да е той !Визирам интегриран инфраред подсвет в камерата, а не външен прожектор !Причината за това е че запали ли инфраред подсвета,се подава сигнал към управлението на матрицата да се включат/изключат разни софтуерни филтри с цел оптимална картина.Дори камери които нямат подсвет,под определено ниво на осветеност минават в черно бял режим,ако има настройка да останат цветни,започват да шумят и черното става синя черга,причината отново е във въпросните филтри.Именно заради тях често червената фланелка, на записа е розова, и тем подобни разни.
                        Последно редактирано от Roninn; 11-08-14, 19:48.
                        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

В случая 2 Мп камерата може да вижда светно с включен ИР.
                          Именно защото е low lux със sony cmos матрица

Коментар

Тц,няма логика !А и на камерите със вграден подсвет,рядко low lux им е силната страна,обикновенно такива без подсвет са low lux,и най-вече черно-белите !Обикновенно 0.01 или 0.001 лукса ако не бъркам !

В случая 2 Мп камерата може да вижда светно с включен ИР.
                            Именно защото е low lux със sony cmos матрица

Това че е сони нищо не значи,в смисъл може да бъде освен сони,филипс,жвц,хитачи...всичките доста често срещани и сравнително еднакво добри !

п.п Боравя с едни камери 8 мегапиксела и 16 мегапиксела,първите снимат номера на коли и честитики,и са едни страшни цени,цветни са но имат освен механичен филтър и няколко софтуерни ,и дават стандартно в чернбял режим,ако искаш цветно наслагваш различни лайери допълнително !А и не са low lux ,а основената им сила е в снимките нощно време,там където почти всички не се справят !
                            Последно редактирано от Roninn; 11-08-14, 21:02.

Коментар

Последно реших, да взема един DVR и една камера. DVR-ще предва онлайн кото направя страничка в нета, само не ми отговорихте за захранването на камерата!
                              Тя ще се намира на разтояние 30-40м от DVR-ра, и няма да има напрежение на мястото където ще се монтира!

Коментар

Последно реших, да взема един DVR и една камера. DVR-ще предва онлайн кото направя страничка в нета, само не ми отговорихте за захранването на камерата!
                                Тя ще се намира на разтояние 30-40м от DVR-ра, и няма да има напрежение на мястото където ще се монтира!
                                Каква е камерата. ИП аналогова? Камерите по принцип се захранват по кабела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X