Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за домашно Аудио
Свий
X
-
От: Съвет за домашно Аудио
Препоръчвам Cara Audio (Computer Aided Room Acoustics). Позволява да си направиш триизмерен модел на помещението със съответните материали и акустични характеристики, след което да си разположиш озвучителните тела и да им зададеш реалните параметри. Така ще ти покаже реално триизмерно разпределение на звука в помещението и ще можеш да коригираш в реално време - т.е. да разполагаш "звукови капани" където е необходимо. Аз например използвах няколко картини с "пълнеж", смених завесите и т.н.Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнениеАудио разбира се, събрани са за снимката. Друг е въпросът, че сега се мисли за оптимално разположение.
Няма как да се постигне 100% ефективност, освен ако помещението не е специално проектирано за това със съответните материали, но се заслужава да се заиграеш за постигане на оптимално разпределение."Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда
Коментар
-
По темата никой не спомена лентовите тонколони на "Бенг § Олуфсен"...Преди много години слушах такива тонколони, както и лентови слушалки на същата фирма-останаха ми ушите, както се казва и после една седмица никакви други тонколони не ми харесваха!
Скоро гледах в някакъв каталог такъв чифт за 1000 долара...много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Абе те Б§О нямат лоши неща. Слушах една системка (20ина кила) тяхна - Beosound century. Израдва ме максимално като звук (имайки предвид размера на драйвърите и дълбочината на кутията) - адски балансиран и приятен.Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнениеПо темата никой не спомена лентовите тонколони на "Бенг § Олуфсен"...Преди много години слушах такива тонколони, както и лентови слушалки на същата фирма-останаха ми ушите, както се казва и после една седмица никакви други тонколони не ми харесваха!
Скоро гледах в някакъв каталог такъв чифт за 1000 долара...42
Коментар
-
От: Re: Съвет за домашно Аудио
Да, така е. Просто нямат равни в средия ценови клас.Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеБО вадят страхотен звук. Слушам ги редовно в шоурума. Уникални са като звук ...... и като цена .....
Коментар
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар