Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за домашно Аудио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за домашно Аудио

А ето го и крайния резултат:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_4610.jpg
Прегледи:1
Размер:185.8 КБ
ID:5704362
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Има още място, на втора линия по средата.

Визуален или аудио-ефект търсиш
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Аудио разбира се, събрани са за снимката. Друг е въпросът, че сега се мисли за оптимално разположение.
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
          Аудио разбира се, събрани са за снимката. Друг е въпросът, че сега се мисли за оптимално разположение.
          Препоръчвам Cara Audio (Computer Aided Room Acoustics). Позволява да си направиш триизмерен модел на помещението със съответните материали и акустични характеристики, след което да си разположиш озвучителните тела и да им зададеш реалните параметри. Така ще ти покаже реално триизмерно разпределение на звука в помещението и ще можеш да коригираш в реално време - т.е. да разполагаш "звукови капани" където е необходимо. Аз например използвах няколко картини с "пълнеж", смених завесите и т.н.

Няма как да се постигне 100% ефективност, освен ако помещението не е специално проектирано за това със съответните материали, но се заслужава да се заиграеш за постигане на оптимално разпределение.
          "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

По темата никой не спомена лентовите тонколони на "Бенг § Олуфсен"...Преди много години слушах такива тонколони, както и лентови слушалки на същата фирма-останаха ми ушите, както се казва и после една седмица никакви други тонколони не ми харесваха!
            Скоро гледах в някакъв каталог такъв чифт за 1000 долара...
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
              По темата никой не спомена лентовите тонколони на "Бенг § Олуфсен"...Преди много години слушах такива тонколони, както и лентови слушалки на същата фирма-останаха ми ушите, както се казва и после една седмица никакви други тонколони не ми харесваха!
              Скоро гледах в някакъв каталог такъв чифт за 1000 долара...
              Абе те Б§О нямат лоши неща. Слушах една системка (20ина кила) тяхна - Beosound century. Израдва ме максимално като звук (имайки предвид размера на драйвърите и дълбочината на кутията) - адски балансиран и приятен.
              42

Коментар

Re: Съвет за домашно Аудио

БО вадят страхотен звук. Слушам ги редовно в шоурума. Уникални са като звук ...... и като цена .....

Коментар

От: Re: Съвет за домашно Аудио

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                  БО вадят страхотен звук. Слушам ги редовно в шоурума. Уникални са като звук ...... и като цена .....
                  Да, така е. Просто нямат равни в средия ценови клас.

Коментар

От: Re: Съвет за домашно Аудио

Трудно мога да поставя БеоЛаб 5 в средния ценови клас Поне когато ги гледах/слушах преди 10-ина години в Португалия бяха 13к в евро (сега ги виждам за 15к Лири)...не се сещам едната ли беше или комплекта
                    Последно редактирано от slaf4u; 04-08-16, 21:40.
                    42

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X