Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свързване на домашно кино

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Свързване на домашно кино

Първоначално публикуван от antonk Преглед на мнение
    Ако си го свързал на аналоговите 5.1 входове няма да можеш да се възползваш от екстрите на ресийвъра то си го пише и в ръководството. Аз виждам две решения.
    1. Дублираш си кабела от предните говорители на изхода на звуковата карта и ги пускаш към 5.1 INPUT на front speaker и някой от другите входове PHONE, CD или TAPE няма значение. Като пуснеш на компютъра DTS или AC3 звук пускаш от ресийвъра 5.1 INPUT, като слушаш стерео пускаш този вход в който си тикнал дублираните кабелите и се възползваш от екстрите на ресийвъра.
    2. Не вярвам звукова карта с аналогови изходи 5.1 да няма DIGITAL OUT. Като гледам имаш доста кабели ,вземаш един 3.5 мм към чинчове глeдаш на звуковата карта кой е DIGITAL OUT слагаш там. От настройките на звуковата карта го настройваш. Вземаш единия чинч и слагаш в ресийвърa на DVD/LD COAXIAL IN. Пукаш някакъв звук от компютара и ако им звук добре ако няма сменяш с другия чинч.
    Ами това е.
    Благодаря това ми помага най -много, единственият проблем е че не успявам да подкарам картата на digital output, само аналогови ми изкарва. От контролния панел на 7 -цата ми излиза Realtek digital output, но в уизърта на картата не излоза нищо...

Коментар

Каква е картата.

Коментар

Вградена в дъно ASUS H61 M-C...

А ако си взема нещо такова, хем и за лаптопа ще го ползвам..
        Последно редактирано от I.Stoyanov; 16-06-14, 20:02.

Коментар

Няма да имаш проблем ,ползвал съм подобна. Но ти и сега нямаш проблем, но трябва да отваряш компютъра защото е с вътрешен SPDF.

Коментар

Първоначално публикуван от antonk Преглед на мнение
            Няма да имаш проблем ,ползвал съм подобна. Но ти и сега нямаш проблем, но трябва да отваряш компютъра защото е с вътрешен SPDF.
            Да разбрах, но не успях да го намеря. Утре ще го търся,
            - се направо заръчвам една такава 5.1 оптична usb карта. Тъкмо и от лаптопа ще си цъкам
            Остава проблемацията със свързването на колоните, ма най - вероятно ще навържа задните на дублираните предни ,че музиката в DTS не е кой знае колко, пък филмите ще ги мислим..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X