Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телевизията вече е мъртва, да живее ИНТЕРНЕТ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Телевизията вече е мъртва, да живее ИНТЕРНЕТ!

Първоначално публикуван от Dagobar Преглед на мнение
    А защо никoй не се сеща да измисли платена ТВ без реклами? Хем гледаш каквото искаш, хем няма идиотски реклами, хем медиата (ТВ) се финансира.
    измислено е и го има, НВО каналите напр. не пускат реклами по време на филмите, но пък въртят едни и същи филми до втръсване............. а и нали знаеш, че мъжете не се интересуват какво дават по ТВ, а какво ДРУГО дават по ТВ

Коментар

В тази връзка - защп човек не може да си избира сам пакета?
      Лично нямам "кабелна" от 5 - 6 години (с което се гордея между другото).
      В моменти на безумие съм разглеждал абонаментните планове на различни оператори. Стигнах до извода, че за да гледам петте канала които ме привличат, трябва да плащам за 7 "планети", 10 "BTV"-та, 5 "нови" и още 50 други подобни отпадъци.
      Ми аз лично искам да си плащам за 5 програми и да гледам само тях.
      Затова до сега упорствам и си тегля каквото ме интересува от нета. Телевизия гледам от 07:40 до 08:20 - преходния период от събуждане до тръгване за работа

Коментар

Затова до сега упорствам и си тегля каквото ме интересува от нета. Телевизия гледам от 07:40 до 08:20 - преходния период от събуждане до тръгване за работа
        От години съм така. Имам достъп до пълен пакет телевизии. Това, което се излива от ефира вече е не само дразнещо, но до известна степен и обидно, не намирам подходящата дума.

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
          Има такива устройства
          връзваш към декодера за ефирна телевизия един харддиск и као почне филма , или предаването , пауза. След малко пускаш плей и като дойде реклама превърташ
          Това го предлага и мЕстен оператор Вива..., ама трябва да си на оптиката им. Има и отложено гледане има и запис. Има и филми при поискване.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
            Това го предлага и мЕстен оператор Вива..., ама трябва да си на оптиката им. Има и отложено гледане има и запис. Има и филми при поискване.
            Time shift има всеки съвременен приемник. Малко се губи смисъла от "телевизия", повече заприличва на торентите. Дори по-зле, един торент филм идва за 5 до 10 минути, не чакам по 2 чАса да минат рекламите.
            Бих си плащал за качествена продукция директно на "производителя" на филма. В момента процедурата минава през главозамайваща верига от банки и оператори на кредитни карти, както и през "разпространител".
            За да мога да преведа парите пък се интересуват от живота ми до най-малката подробност.
            Идиокрация!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              Time shift има всеки съвременен приемник. Малко се губи смисъла от "телевизия", повече заприличва на торентите. Дори по-зле, един торент филм идва за 5 до 10 минути, не чакам по 2 чАса да минат рекламите.
              Бих си плащал за качествена продукция директно на "производителя" на филма. В момента процедурата минава през главозамайваща верига от банки и оператори на кредитни карти, както и през "разпространител".
              За да мога да преведа парите пък се интересуват от живота ми до най-малката подробност.

Идиокрация!

Аз нищо не превеждам. Абонамента е около 20 лева, барабар с безжичния интернет,от там и плащам.

Коментар

Аз нищо не превеждам. Абонамента е около 20 лева, барабар с безжичния интернет,от там и плащам.
                Ако ми кажеш и колко години те накараха да подпишеш договор. Питам, щото май пак ми се мести, тия порядки не са за хора в движение. А за главоболията ми при изрядно прекратяване на договор - вече писах. Досега не съм прекратявал дълъг договор поне без едничък въртел, имат го за ритуал! Една леля дори си позволи да ме обижда, пречупвайки през нейната визия за живота.

Коментар

Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Ако ми кажеш и колко години те накараха да подпишеш договор. Питам, щото май пак ми се мести, тия порядки не са за хора в движение. А за главоболията ми при изрядно прекратяване на договор - вече писах. Досега не съм прекратявал дълъг договор поне без едничък въртел, имат го за ритуал! Една леля дори си позволи да ме обижда, пречупвайки през нейната визия за живота.
                    Нищо не са ме карали. Мисля, че е с един месец предизвестие. Аз ги предпочетох пред кабеларки и сателити.

Коментар

Сигурно го има и под други форми , ама аз нямам телевизор от .... не помня кога .... стояха събираха прах няколко години и ги подарих на колега от форума , затова не съм запознат кое как, горното го писах , щото един приятел ми се похвали че можело

Пък по въпросите , що не можело да си плащаме , само 5 канала и тях да си гледаме .... то май не само с телевизията е така ... аз искам телефон , с малък екран , с хубава камера и с дълъг живот на батерията , ама няма ..... искам часовник със слънчева батерия и сверяване от световните атомни часовници .. ама няма ... всичко тъпчат с неща които не искам ....
                      и затова си купувам профилирани уреди за конкретни задачи ....
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Телевизията е като вестниците и като интернет - нищо ново и нищо изчезнало. Рекламите са най-малкия проблем. помислете си какво представлява "пресата" и ще си отговорите какво са и другите ... малко по-скъпа 42 инчова салфетка за бърсане на торо-производителният отвор.
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Сигурно го има и под други форми , ама аз нямам телевизор от .... не помня кога .... стояха събираха прах няколко години и ги подарих на колега от форума , затова не съм запознат кое как, горното го писах , щото един приятел ми се похвали че можело

Пък по въпросите , що не можело да си плащаме , само 5 канала и тях да си гледаме .... то май не само с телевизията е така ... аз искам телефон , с малък екран , с хубава камера и с дълъг живот на батерията , ама няма ..... искам часовник със слънчева батерия и сверяване от световните атомни часовници .. ама няма ... всичко тъпчат с неща които не искам ....
                          и затова си купувам профилирани уреди за конкретни задачи ....
                          И аз така. Телевизора го ползвам повече като киноекран. За часовник - по точно от ЖПСто няма.
                          Апарата за снимки е едно, камерата - друго.

Коментар

Нищо не са ме карали. Мисля, че е с един месец предизвестие. Аз ги предпочетох пред кабеларки и сателити.
                            Кооой, Виваком ли са те оставили с безсрочен? Я кажи как да отида утре да сключа, ей тъй да знам. Или като минат двете годинки - тогава си свободен!
                            Точно с тия жалки трикове пъдят клиенти, феновете на сателитните форуми са доста хиляди!

Коментар

... аз искам телефон , с малък екран , с хубава камера и с дълъг живот на батерията , ама няма ..... искам часовник със слънчева батерия и сверяване от световните атомни часовници
                              Има: старите модели на Nokia, батерията дяни по 2 седмици. Проблемна остава камерата, която липсва. А за часовника Casio Lineage- слънчева батерия и радиосигнал от атомен часовник. Не мога да свикна с новите дивотии, които така и не разбирам за какво са или ако разбера се оказва, че не ми трябват.
                              Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!

Коментар

Кооой, Виваком ли са те оставили с безсрочен? Я кажи как да отида утре да сключа, ей тъй да знам. Или като минат двете годинки - тогава си свободен!
                                Точно с тия жалки трикове пъдят клиенти, феновете на сателитните форуми са доста хиляди!
                                Къде съм казал безсрочен?
                                Къде да идеш -нет намаш ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X