Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Software kills!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Software kills!

Лично съм утрепвал 90 А/h акумулатори на "съвременен автомобил", като си играхме на угасен двигател, дали имаше и час време. Дърпал 30 А консумация "на контакт".
    Оф, едва се сдържам да опиша на какво съм се нагледал.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
      Лично съм утрепвал 90 А/h акумулатори на "съвременен автомобил", като си играхме на угасен двигател, дали имаше и час време. Дърпал 30 А консумация "на контакт".
      Оф, едва се сдържам да опиша на какво съм се нагледал.
      Слаба работа. Едно автомобилче скъса ос на алтернатора, падна му ремъка и акумулаторът умря. Друга акумулатор, нов, с капацитет като на фабричният, зареден, му стигна колкото да се качи и да слезе на самоход от пътна помощ... Слизането беше на кантар и да не се получи заради недостиг на тоци. Не казвам какво е било мепесето.

Относно недоделките по автомобилите - всички сме виждали какви ли не неща и продължаваме да ги гледаме. Процесът е необратим...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Относно недоделките по автомобилите - всички сме виждали какви ли не неща и продължаваме да ги гледаме. Процесът е необратим...
        то ясно, че темата е за "недоделките" - хареса ми терминът - а обратни примери има ли? за сигурен, надежден софтуер... и съответно добро изпълнение или комплектация на хардуера?
        че, то, ако статистически се погледне, колко са регистрациите на година на масовите марки, в сравнение с бутиковите... ще излезе, че Ферари, Ламбота, Астон Мартини и др... са меко казано, в границата на статистическата грешка...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
          то ясно, че темата е за "недоделките" - хареса ми терминът - а обратни примери има ли? за сигурен, надежден софтуер... и съответно добро изпълнение или комплектация на хардуера? ...
          Engine ECU, компютъра дето цъка инжекцията е голям пробив при ДВГ, тука има много по-запознати от мен кои са бъгави и кои не. Аз лично не искам карбуратор, чукче и палец - с вечния луфт на лагера му.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
            то ясно, че темата е за "недоделките" - хареса ми терминът - а обратни примери има ли? за сигурен, надежден софтуер... и съответно добро изпълнение или комплектация на хардуера?
            че, то, ако статистически се погледне, колко са регистрациите на година на масовите марки, в сравнение с бутиковите... ще излезе, че Ферари, Ламбота, Астон Мартини и др... са меко казано, в границата на статистическата грешка...
            Реално това е големият проблем - уж всичко е тествано по какви ли не начини и неясно колко пъти и пак току се появи някаква дивотия. Ситуацията е сходна с "добрият майстор", казано в най-общ смисъл. Никой не отива при такъв който няма доволни клиенти. Е, дали е достатъчно в час се разбора по трудният начин.
            Та, обратният пример го виждаме ежедневно, докато нещо не го опровергае като такъв. Имайки предвид, че фалове стават и при доста по-сериозни техники от автомобилните е достатъчно красноречив.
            За съжаление няма 100% сигурност в тия неща. Последното е мное лично мнение с което не ангажирам никого.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X