Колеги дали има на пазара приемник за ефирна тв.които да се включва в USB входа на портативно телевизорче,Мисьлта ми е от там да се захранва мисля че беше 5в и сьщивременно да предава кьм монитора на телевизорчето както е с флашките.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
DVB-T за автомобил
Свий
X
-
От: DVB-T за автомобил
Има по китайските сайтове. Ако имаш желание да пазаруваш, ще ти пусна на лични линка.Само не мога да те разбера, тези DVB-T,който са на USB са за лаптоп , комп,или таблет,За TV обикновено са на чинчове или с антенен вход.Има и специални за TV за кола /на 12V/но и те не са на USB.Така,че първо уточни какво ще ти върши работа.Не са скъпи,ама не си е работа да си купиш пък после да сменяш.Последно редактирано от valyon; 13-03-13, 20:55.
-
Трябва ми нещо да гледам в камиона на портативен тв.Имам AV И ЧИНЧ входове но не знам как да го захраня без конвертор на12vПървоначално публикуван от valyon Преглед на мнениеИма по китайските сайтове. Ако имаш желание да пазаруваш, ще ти пусна на лични линка.Само не мога да те разбера, тези DVB-T,който са на USB са за лаптоп , комп,или таблет,За TV обикновено са на чинчове или с антенен вход.Има и специални за TV за кола /на 12V/но и те не са на USB.Така,че първо уточни какво ще ти върши работа.Не са скъпи,ама не си е работа да си купиш пък после да сменяш.
Коментар
-
Нещо такова http://dx.com/p/dvb-t-digital-televi...iver-box-44094 .. само трябва да провериш стандартите.
Коментар
-
Не може ли да изтеглиш кабел само от единия акумулатор? Така ще си направиш и розетка за запалка на 12в. Ще си ползваш за заряд на Гсм, навигации и т.н.Първоначално публикуван от mihni1 Преглед на мнениеТрябва ми нещо да гледам в камиона на портативен тв.Имам AV И ЧИНЧ входове но не знам как да го захраня без конвертор на12v
Коментар
-
Имам гнезда за12 и 24v мисьлта ми беше че тунерите които предлагат са за 220в и трябва да имам конвертор да преобразува тока от 12 или 24 на 220в.Има и други които пьк са на 5в. Вкраина сметка реших че ще се купува конвертор.Благодаря на колегите които се отзоваха на моя вьпрос.Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеНе може ли да изтеглиш кабел само от единия акумулатор? Така ще си направиш и розетка за запалка на 12в. Ще си ползваш за заряд на Гсм, навигации и т.н.
Коментар
-
В съседната тема има снимки и линк за тунер DVB-T на 12V. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162467
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар